Flensted

Danske grydeklare sommerkartofler

Vasket og klar til brug

Nyopgravet fra den jyske muld

Vores lokale avlere står tidligt op gennem hele sæsonen og graver nye kartofler frem af jorden. Vi skyller dem nænsomt, inden de samme dag bliver sendt afsted til butikker over hele landet. Friske, nye kartofler - klar til gryden eller grillen. Nemmere bliver det ikke.


Mads Knudsen, Lindegaarden

- Så snart vi nærmer os foråret, holder jeg øge med markerne hver eneste dag for at sikre, at vi får kartoflerne i jorden på det helt rigtige tidspunkt. Jeg kan mærke, hvornår jorden er klar. Det ligger måske i generne - jeg er den tredje generation af kartoffelafvlere i familien. Samtidig er vi hjulpet godt på vej af, at vores marker ligger lige ned til Lillebælt. Det giver et mildt klima, som kartoffelplanterne trives godt i.

Sulten efter nye, danske kartofler?

Du kan købe danske, grydeklare sommerkartofler i Meny, Kvickly, SuperBrugsen, ABC Lavpris, Løvbjerg og Rema 1000. Derudover finder du dem i udvalgte Spar-butikker, Min Købmand-butikker og DagligBrugser. Kig efter køleren i frugt- og grøntafdelingen. Tag præcis den mængde kartofler du skal bruge - og undgå spild.

Læs mere ›

Er du madprofessionel?

Køb vores danske, grydeklare sommerkartofler gennem din grossist.

Køb nu ›

Den gode kartoffelmad

Server en klassisk kartoffelmad med stegte løgringe til frokost

Se opskrift ›

Grillede kartofler på spyd

Sæt de små nye kartofler på grillspyd og nyd dem som appetizer eller tilbehør til sommerens menuer

Se opskrift ›

Nye bagte kartofler med tomater og urter

Lækkerier til sommerens grillmenuer

Se opskrift ›