Flensted

Danske grydeklare kartofler

Vasket og klar til brug Til forbrugere

Nyopgravet fra den jyske muld

Vores lokale avlere står tidligt op gennem hele sæsonen og graver nye kartofler frem af jorden. Vi skyller dem nænsomt, inden de samme dag bliver sendt afsted til køkkener over hele landet. Friske, nye kartofler - klar til din menu.


Er du madprofessionel?

Køb vores danske, grydeklare kartofler gennem din grossist.

Køb nu ›

Direkte fra vores danske, passionerede landmænd

Der står både dygtige avlere og kartoffeleksperter fra Flensted bag vores Nye danske kartofler. Mød nogle af dem her.

Der står både dygtige avlere og kartoffeleksperter fra Flensted bag vores Nye danske kartofler. Mød nogle af dem her.

Mads Knudsen
Kartoffelavler, Lindegaarden, Hajstrup

“Så snart vi nærmer os foråret, holder jeg øje med markerne hver eneste dag for at sikre, at vi får kartoflerne i jorden på det helt rigtige tidspunkt. Jeg kan mærke, hvornår jorden er klar. Det ligger måske i generne – jeg er den tredje generation af kartoffelavlere i familien. Samtidig er vi hjulpet godt på vej af, at vores marker ligger ned til Lillebælt. Det giver et mildt klima, som kartoffelplanterne trives godt i.”

Mød Mads Knudsen

Mads Knudsen driver til daglig Lindegaarden i Hajstrup. Han har overtaget gården efter sine forældre og er altid sæsonens første leverandør af nye, danske kartofler. På billedet har han netop lagt årets første kartofler i jorden.

Martin Lauridsen
Kartoffelavler, Eg Mosegaard, Grindsted

“Det er altid spændende at putte kartofler i jorden i løbet af foråret og så følge med i, hvordan de gror i løbet af sæsonen. Der er aldrig to sæsoner, der er ens – men det er også en del af charmen ved at dyrke kartofler.”

Mød Martin & Steen Lauridsen

Kartoffelavlerne Steen og Martin Lauridsen er  far og søn. De driver til daglig Eg Mosegaard i Grindsted, der ligger kun 6 minutters kørsel fra Flensted. På Eg Mosegaard dyrker Steen og Martin deres fælles passion for kartoffelavl, og det er noget, vi nyder godt af hos Flensted. De har nemlig leveret kartofler af høj kvalitet til os i over 30 år.

Jesper Poulsen
Råvarechef for kartofler, Flensted

“Jeg har arbejdet med kartofler i over 20 år og er stadig i branchen, fordi jeg hele tiden bliver udfordret. Netop som jeg tror, at jeg ved alt om kartofler, finder jeg ud af, at jeg stadig har en masse at lære. Og så kan jeg godt lide uforudsigeligheden. Hver sæson er unik – og det er min fornemmeste opgave at sørge for, at vi i Flensted anvender kartoflerne fra hver sæson allermest optimalt.”

Mød Jesper Poulsen

Hos Flensted har vi en lang og stolt tradition for at producere danske kvalitetskartofler, og som råvarechef for kartofler hos Flensted er det Jesper Poulsen, der har ansvaret for, at vi altid har kartofler i højeste kvalitet til rådighed. Sammen med sit team sørger Jesper for, at vi håndterer og opbevarer kartoflerne på bedste vis, så vi minimerer svind og spild.

Charlotte Pedersen
Produktionsleder, Flensted

“Jeg er fascineret af den udvikling, der hele tiden er blandt kartoffelavlerne. De er både vores leverandører og vores gode samarbejdspartnere, og vores tætte dialog er med til at sikre, at vi udvikler os i samme retning – og i takt med hinanden. Det er helt essentielt for, at vi i Flensted kan levere convenience-kartofler til danskerne i den høje kvalitet, som vi er kendte for.”

Mød Charlotte Pedersen

Vi værner om at skabe kartoffelløsninger, som er fulde af smag og lette at gå til – og med helt i front er produktionsleder Charlotte Pedersen. Igennem næsten 25 år har Charlotte arbejdet dedikeret for at sikre kartoffelløsninger, der letter danskernes hverdag, og som samtidig skaber madoplevelser, der er så tæt på hjemmelavede som muligt – præcis som vores Nye danske kartofler.

Den gode kartoffelmad

Server en klassisk kartoffelmad med stegte løgringe til frokost

Se opskrift ›

Grillede kartofler på spyd

Sæt de små nye kartofler på grillspyd og nyd dem som appetizer eller tilbehør til sommerens menuer

Se opskrift ›

Nye bagte kartofler med tomater og urter

Lækkerier til sommerens grillmenuer

Se opskrift ›