Flensted

Konkurrencebetingelser

Brug bøtten og vind en el-ladcykel fra Babooe og hobbykits fra Creativ Company

Konkurrencen er lukket og vinderne er fundet – det blev:

1. Præmien: Winni Fox og hendes datters Insekthotel

 

2. Præmien: Martin Jensen og hans søns trommesæt

 

Stort tillykke til vinderne, som er kontaktet. Og tillykke til alle deltagere med jeres gode påfund til genbrug af bøtten. Vi er helt overvældet over de mange gode forslag, der er kommet.

Konkurrencebetingelser: Sådan deltager du

Slip kreativiteten fri og giv os dit bedste bud på, hvordan spandene fra Flensteds nye danske kartofler kan genanvendes på nye måder. Del billedet af din idé, som viser, hvordan du har genbrugt spanden på kreativ vis i kommentarsporet på Facebookopslaget her.

Vi kårer de to mest kreative idéer, som vinder:

1. præmie: En Babboe E-Curve ladcykel til en værdi af 27.000 kr.
2. præmie: Et Start DIY Kit Crepepapir og en Hobbybox fra Creativ Company til en samlet værdi af 500 kr.

Konkurrencen løber frem til den 29. august. Herefter udvælger en jury, bestående af en ansat fra Flensted Food Group og en ansat fra Creativ Company de to mest kreative idéer blandt alle billederne i Facebooktråden. Vinderne får direkte besked den 1. september og bliver herefter offentliggjort på Facebook og vores hjemmeside.

Konkurrencen afholdes af Flensted Food Group i samarbejde med Creativ Company og er hverken associeret med eller sponsoreret af Facebook eller Instagram. For at deltage skal du være minimum 16 år og bosiddende i Danmark. Ved deltagelse accepterer du, at Flensted Food Group frit og uden vederlag må anvende din idé i deres markedsføring. Ansatte hos Flensted Food Group og samarbejdspartnere i forbindelse med konkurrencen og deres husstande kan ikke deltage. Præmierne leveres direkte til vindernes hjemmeadresse eller nærmeste bro-faste adresse.

 

 

Har du flere bøtter? Find inspiration og guides til, hvordan du kan genbruge bøtten hos Creativ Company