Flensted

Menuklare kartofler

Menuklare aspargeskartofler

Danika menuklare aspargeskartofler giver dig mere tid i køkkenet. De er lavet af danske kartofler fra årets høst i Vestjylland, og på vores egen kartoffelfabrik er de nænsomt blevet skrællet og kogt i poser med inspiration fra sous vide-metoden. Smagen og teksturen er præcis, som hvis du lavede dem selv. De er utroligt lette at arbejde med. De skal blot opvarmes før servering og kan varmholdes i posen. Se tilberedningen i filmen.

Se produktet her ›

Menuklare, brunede kartofler

Danika menuklare, brunede kartofler består af små, fine kartofler fra årets høst i Vestjylland. På vores egen kartoffelfabrik har vi nænsomt skrællet kartoflerne og herefter kogt dem i poser med inspiration fra sous vide-metoden. Smagen og teksturen er præcis, som hvis du lavede dem selv, og så er de helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Vores menuklare brunede kartofler er lette at arbejde med og skal blot opvarmes ca. 20 minutter før servering i enten ovn eller på pande. Med de brunede kartofler fra Flensted Foodservice er julemenuen meget lettere at gå til. Se tilberedningen i filmen

Se produktet her ›

Andre menuklare, grønne løsninger

Med alle vores menuklare løsninger har vi gjort det let for dig at sammensætte grønne menuer. Vi har skyllet, snittet og blandet velsmagende, friske grøntsager og salater for dig, så du kan være der for dine kunder. Prøv dem også som komponenter i salatbowler, hvor du for eksempel kan anvende tre til fire forskellige farver og smage. Med de menuklare, grønne løsninger har du også styr på skrællespildet og dine køkkenprocenter.

Se produkterne her ›

Vil du vide mere?

Hvis du synes, at de menuklare løsninger ser spændende ud, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for at høre mere.

Kontakt os ›