Flensted

Nye danske kartofler

– klar til brug

Vi har flyttet kartoffelboden tættere på dig

Fra danske marker til en butik nær dig

 

Friske kartofler fra danske marker

Vores passionerede avlere står tidligt op gennem hele sæsonen og graver nye danske kartofler frem af jorden.

Skyllet og klar til brug

Vi skyller nænsomt kartoflerne, inden de bliver sendt afsted til butikker over hele landet.

Smagen af dansk sommer

Nye danske kartofler fra Flensted er din nemme vej til at kunne servere smagen af sommer.

Brug bøtten: Slip kreativiteten løs

Vi har samlet nogle idéer til, hvordan spanden fra Flensteds Nye danske kartofler kan få nyt liv i andre sammenhænge. Har du flere gode idéer? Del dem med os på Facebook – så er du med til at inspirere flere til at genbruge bøtten og forlænge dens levetid. Du deltager samtidig i konkurrencen om at vinde en lækker ladcykel fra Babooe og  kreative hobbykits fra Creativ Company.

Brug spanden til leg i sandkassen eller på stranden

Perfekt til udplantning

Prik hul i låget og brug den som vandkande

Ideel til opbevaring af søm, skruer og andet værktøj

Brug spanden til opbevaring af nye eller brugte batterier

Skær en rille i låget og anvend den som sparegris

Brug den til hobbyartikler som fx blyanter, tusser og linealer

Perfekt til at sortere og skabe orden i al legetøjet

Dekorer spanden og lav kreative plantedyr

Husk at sortere plastikspanden korrekt, når du ikke skal bruge den længere

Efter endt brug skal plastikspanden sorteres som ‘hård plast’.

Brug bøtten
– og vind en ladcykel og hobbykits

Slip kreativiteten fri og del din bedste idé til, hvordan bøtten fra Flensteds Nye danske kartofler kan genbruges.  Del et billedet af din idé, som viser, hvordan du har genbrugt spanden på kreativ vis.

Den mest kreative idé belønnes med en lækker ladcykel fra  Babooe til en værdi af 19.495 kr.  og andenpladsen vinder kreative hobbykits for store og små fra Creativ Company til en samlet værdi af 544 kr.
Du kan deltage fra d. 21. Juni frem til den 11. august på vores facebook side.

Deltag i konkurrencen her

Inspiration: DIY-guides

Vi har spurgt kreative medarbejdere hos Creativ Company, hvordan de ville genbruge spanden. Det er der kommet fine resultater ud af. Vil du også prøve? Find step-by-step-guides under hvert billede.

Vind en ladcykel

 

 

Direkte fra vores danske, passionerede landmænd

Der står både dygtige avlere og kartoffeleksperter fra Flensted bag vores Nye danske kartofler. Mød nogle af dem her.

Der står både dygtige avlere og kartoffeleksperter fra Flensted bag vores Nye danske kartofler. Mød nogle af dem her.

Mads Knudsen
Kartoffelavler, Lindegaarden, Hajstrup

“Så snart vi nærmer os foråret, holder jeg øje med markerne hver eneste dag for at sikre, at vi får kartoflerne i jorden på det helt rigtige tidspunkt. Jeg kan mærke, hvornår jorden er klar. Det ligger måske i generne – jeg er den tredje generation af kartoffelavlere i familien. Samtidig er vi hjulpet godt på vej af, at vores marker ligger ned til Lillebælt. Det giver et mildt klima, som kartoffelplanterne trives godt i.”

Mød Mads Knudsen

Mads Knudsen driver til daglig Lindegaarden i Hajstrup. Han har overtaget gården efter sine forældre og er altid sæsonens første leverandør af nye, danske kartofler. På billedet har han netop lagt årets første kartofler i jorden.

Martin Lauridsen
Kartoffelavler, Eg Mosegaard, Grindsted

“Det er altid spændende at putte kartofler i jorden i løbet af foråret og så følge med i, hvordan de gror i løbet af sæsonen. Der er aldrig to sæsoner, der er ens – men det er også en del af charmen ved at dyrke kartofler.”

Mød Martin & Steen Lauridsen

Kartoffelavlerne Steen og Martin Lauridsen er  far og søn. De driver til daglig Eg Mosegaard i Grindsted, der ligger kun 6 minutters kørsel fra Flensted. På Eg Mosegaard dyrker Steen og Martin deres fælles passion for kartoffelavl, og det er noget, vi nyder godt af hos Flensted. De har nemlig leveret kartofler af høj kvalitet til os i over 30 år.

Jesper Poulsen
Råvarechef for kartofler, Flensted

“Jeg har arbejdet med kartofler i over 20 år og er stadig i branchen, fordi jeg hele tiden bliver udfordret. Netop som jeg tror, at jeg ved alt om kartofler, finder jeg ud af, at jeg stadig har en masse at lære. Og så kan jeg godt lide uforudsigeligheden. Hver sæson er unik – og det er min fornemmeste opgave at sørge for, at vi i Flensted anvender kartoflerne fra hver sæson allermest optimalt.”

Mød Jesper Poulsen

Hos Flensted har vi en lang og stolt tradition for at producere danske kvalitetskartofler, og som råvarechef for kartofler hos Flensted er det Jesper Poulsen, der har ansvaret for, at vi altid har kartofler i højeste kvalitet til rådighed. Sammen med sit team sørger Jesper for, at vi håndterer og opbevarer kartoflerne på bedste vis, så vi minimerer svind og spild.

Charlotte Pedersen
Produktionsleder, Flensted

“Jeg er fascineret af den udvikling, der hele tiden er blandt kartoffelavlerne. De er både vores leverandører og vores gode samarbejdspartnere, og vores tætte dialog er med til at sikre, at vi udvikler os i samme retning – og i takt med hinanden. Det er helt essentielt for, at vi i Flensted kan levere convenience-kartofler til danskerne i den høje kvalitet, som vi er kendte for.”

Mød Charlotte Pedersen

Vi værner om at skabe kartoffelløsninger, som er fulde af smag og lette at gå til – og med helt i front er produktionsleder Charlotte Pedersen. Igennem næsten 25 år har Charlotte arbejdet dedikeret for at sikre kartoffelløsninger, der letter danskernes hverdag, og som samtidig skaber madoplevelser, der er så tæt på hjemmelavede som muligt – præcis som vores Nye danske kartofler.

Køb dine nye, danske kartofler her

Vej-selv og spande med 600 g

Vej-selv og spande med 600 g

Vej-selv og spande med 600 g

Vej-selv og spande med 600 g

Vej-selv og spande med 600 g øko

Vej-selv