Flensted

Nyt fra Flensted

Nyt partnerskab sikrer hotelgæster danske og økologiske kartofler

Fremover bliver der serveret danske, økologiske pommes frites for Scandic-gæster i hele landet. Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem Flensted Food Group og Scandic Danmark, som rummer potentiale for flere, bæredygtige initiativer.

 

Fra venstre: Direktør for Food & Beverage i Scandic Danmark, Karsten Felvang Nielsen, Kartoffelavler Keld Kjærsgaard, Country Head Chef hos Scandic Danmark, Christian Frambo og Key Account Manager hos Flensted, Kim Kofoed, på markerne ved Ejstrupholm, hvor årets høst af kartofler til Scandic-hotellernes økologiske pommes frites er blevet dyrket.

Scandic har længe arbejdet på at få flere danske råvarer ind i køkkenerne. Og nu er turen kommer til deres pommes frites.

,,Som den største aktør på markedet, er vi naturligvis forpligtet til at gå forrest. Vi vil gerne støtte det danske landbrug og de danske fødevarevirksomheder ved at øge vores andel af lokale leverandører,” siger Food & Beverage-direktør hos Scandic Hotels, Karsten Felvang Nielsen og fortsætter: ,,I den sammenhæng giver samarbejdet med Flensted høj værdi for os, for de har et stærkt net af lokale avlere. Og når vi endda kan få pommes frites i en stærk, økologiske kvalitet, så er det faktisk en no-brainer”.

Fælles passion for lokale råvarer
Café Gigant er Flensteds mest populære pommes frites – og den økologiske variant er nu en fast del af Scandics menu.

”Vi er meget stolte af vores nye samarbejdspartner. Vi deler passionen for lokale råvarer, bæredygtighed og økologi. Og vi glæder os til at udvikle samarbejdet med en partner, der sætter handling bag sine ord,” siger Key Account Manager hos Flensted, Kim Kofoed.

Vil løfte bæredygtigheden i hele værdikæden
Aftalen om at servere danske, økologiske pommes frites for hotel- og restaurantgæsterne er kun begyndelsen. ,,Vi ser mange potentialer i partnerskabet med Flensted og har ambitioner om at søsætte flere initiativer, som kan løfte bæredygtigheden i hele værdikæden,” slutter Karsten Felvang Nielsen.

Mere information?
Kontakt Anne Smed Falkesgaard, Marketingkoordinator hos Flensted på 61543765 eller afa@flensted.dkeller Christine Gjødsbøl Jensen, Kommunikation og Marketingchef i Scandic på telefon 60246264 eller christine.jensen@scandichotels.com.