Flensted

Nyt fra Flensted

Danmarkspremiere: Helt nye danske flødekartofler fra Flensted

Fremover kan forbrugerne købe flødekartofler med rød peberfrugt og paprika, lavet af danske kartofler og med dansk fløde fra Flensted Food Group i Vestjylland. Senere på året venter flere ny-lanceringer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flensted har længe gået med planer om at lancere et sortiment af flødekartofler lavet af danske kartofler på deres anlæg i Vestjylland. Selvom corona-situationen har udfordret lanceringen, er den nu en realitet i detailhandlen.

Matcher danskernes smagspræferencer
Forbrugerne kigger i højere grad efter det danske flag, når de køber fødevarer – og samtidig efterspørger de i stigende grad lødige convenince løsninger. ”Vi er stolte af at kunne matche efterspørgslen med varianter af flødekartofler, som er produceret i Vestjylland af gode, danske råvarer. Naturligvis udviklet efter danskernes smagspræferencer,” siger Head of Marketing & Innovation hos Flensted, Anne Borghegn, og fortsætter: ,,Vores nye, danske varianter er så godt som hjemmelavede. De er naturligvis fri for aromaer, ligesom de heller ikke indeholder æg. Det har den gevinst, at de opfører sig som hjemmelavede flødekartofler og ikke gryner i fadet under måltidet”.

Indsigter bag: Det klassiske holder
,,Måltidsløsninger med et traditionelt islæt hitter. Det ser vi også indenfor kategorien frisk convenience, hvor cole slaw er en af vores bedst sælgende salater,” siger Anne Borghegn og fortsætter: ,,Flødekartofler er populært blandt et bredt udsnit af den danske befolkning – og interessen er stigende. Også blandt de unge. Vi ved, at de gerne vil spise flere kartofler, men de er udfordret i forhold til tilberedningen af dem”.

Økologisk variant på trapperne
Senere på året sender Flensted også to varianter med klassisk smag på markedet – en traditionel og en økologisk – som ligeledes er produceret i Vestjylland af danske kartofler og dansk fløde. ,,Vi havde ærlig talt håbet på, at vi kunne lancere alle tre varianter på samme tid, men corona-situationen har desværre udfordret vores muligheder for at udbygge vores kapacitet på kort sigt,” siger Anne Borghegn og slutter: ,,Vi ser derfor frem til at præsentere danskerne for det fulde sortiment senere på året. Indtil da håber vi, at de vil tage godt imod vores nye variant”.

Flensteds flødekartofler med danske kartofler, rød peber og paprika kan findes i Rema 1000-butikker over hele landet fra søndag den 20. februar.

Mere information?
Kontakt Anne Borghegn, Head of Marketing & Innovation hos Flensted, på 42199186 eller abo@flensted.dk