Flensted

Chauffør

29. april 2021

Hos Flensted får du mange engagerede og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet. Vi tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Om jobbet
Som chauffør hos Flensted får du ansvar for at transportere vores varer ud til kunden i rette tid og på rette sted. Vi kører ud på alle tider, og derfor er det vigtigt, at du er fleksibel og har lysten til at løfte ansvaret sammen med dine gode kolleger.

Jobbet er med 4-dages arbejdsuge fra kl. 15.00 (mandag – torsdag). Der kan derudover være mulighed for ekstra indtjening ved diverse weekendkørsel.

Hvem er du
Vi søger dig, der er erfaren chauffør med stort kørekort til hænger, kategori C + E. Du må meget gerne have erfaring med temperaturregulerede transporter, men det er ikke et krav.
Vi forventer af vores kommende chauffør:
– at du er stabil og pålidelig.
– at du vægter præcision i dit arbejde
– at du leverer et højt serviceniveau og møder vores kunder med et smil
– at du er garant for kvalitet

Søg jobbet
Du skal ringe til logistikchef Poul Theils på 76 98 50 12 eller mobil 40 77 61 04 og aftale et møde, hvor ovenstående uddybes, og hvor du kan fortælle lidt om din baggrund og din motivation for et job hos Flensted. Du er også velkommen til at sende et par linjer om dig selv og dine tidligere jobs på flenstedHR@flensted.dk.

Om Flensted
Flensted Food Group A/S er grundlagt i 1966 og er en moderne fødevarevirksomhed med fokus på kvalitet og convenience – med et solidt afsæt i plantebaserede råvarer. Vi udvikler og producerer en lang række menu og måltidsløsninger indenfor kategorierne Kartoffel’kultur, Vel’skåret, Smags’pift og Deli’style.