Flensted

Kvalitetskoordinator

8. maj 2023

Brænder du for fødevaresikkerhed, og er du drevet af kvalitetsbevidst adfærd? Er du skarp på fødevarelovgivning & -standarder, og forstår du at forankre tiltag i organisationen?

Så er jobbet som kvalitetskoordinator/systemadministrator i Flensted måske noget for dig.

 

Bliv en del af QEHS i Flensted

Med reference til QEHS Manageren, bliver du en del af et QEHS team bestående af 6 dygtige og dedikerede kollegaer, hvor du får medansvar for at sikre et højt niveau af fødevaresikkerhed og kvalitet i både vores processer og produkter. Arbejdet i teamet sker i tæt tværorganisatorisk samarbejde, hvor vi hver dag arbejder på at udvikle og højne vores standarder i samarbejde med kollegaer.

Vi er certificeret efter IFS standarden samt MSC og Halal på dele af vores produktion.

Kvalitetskoordinator med overblik og flair for systemadministration
I jobbet, som Kvalitetskoordinator og systemadministrator for kvalitetssystemet, vil du have en bred berøringsflade i organisationen i mange aspekter af fødevaresikkerhedsarbejdet. Dit arbejde udføres i tæt samarbejde med QEHS Manageren og de øvrige kollegaer i teamet. Opgaverne omfatter følgende:
 

 • Vedligehold af vores kvalitets- og arbejdsmiljøsystem (IPW er platformen vi arbejder i) ift. lovkrav, kundekrav og standarder
 • Vedligehold og opdatering af risikoanalyser (HACCP)
 • Udføre råvarerisikovurderinger og -godkendelser i tæt samarbejde med indkøb og produktudvikling
 • Planlægning af interne audits og inspektioner – årshjul
 • Opdatere og vedligeholde analyseplaner iht. lov- og kundekrav
 • Udføre inspektioner og runderinger herunder afrapportering iht. plan og fordeling i afdelingen
 • Ansvarlig for Food Safety Culture arbejdet i samarbejde med QEHS Manageren
 • Træning af kollegaer – bl.a. hygiejnetræning/Food Defence og Food Safety Culture herunder info kampagner i organisationen.
 •  

Dertil vil du også indgå i andre af teamets opgaver så som at deltage i 3. parts certificering og ved FVST tilsyn.

Du kommer ligeledes til at håndtere reklamationer samt afvigelser på tværs af organisationen samt andre ad hoc opgaver – bestilling af analyser, udarbejdelse af rapporter, udfyldelse af questionnaires og lignende.

 
Forretningsorienteret teamplayer med fødevarebaggrund:

Vi søger dig, som har en fødevarefaglig uddannelse og erfaring med kvalitetssikring og fødevaresikkerhed.
Som person trives du rigtig godt i det tværorganisatoriske samarbejde, hvor du med et godt drive og personlig pondus får kvalitets- og fødevaresikkerhedsopgaven forankret bredt i organisationen. Du udviser stort engagement, integritet og ansvarlighed i din rolle. Du er struktureret og har sans for detaljer samtidig med, at du er serviceminded og samarbejdsorienteret. Det er afgørende for succes, at kvalitetsagendaen drives på en måde, hvor virksomhedens øvrige mål også tilgodeses. Derfor er det vigtigt, at du formår at etablere konstruktive og tillidsfulde samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Derudover forventer vi at du:
 

 • har erfaring fra en lignende rolle i en fødevarevirksomhed og tilmed erfaring med fødevaresikkerhedsstandarder som IFS, BRC eller lignende
 • har et solidt fagligt fundament både erfaringsmæssigt og uddannelsesmæssigt, og ambitioner om videre udvikling
 • Har erfaring med kvalitetssystemer og indblik i systemadministration ift. dokumentstyring (gerne IPW)
 • kan kommunikere ubesværet i skrift og tale på både dansk og engelsk på tværs af fagligheder. Behersker du tilmed tysk, vil det være en fordel.
 • Er vant til at arbejde med IT-værktøjer som MS-office samt systemplatforme
 •  

Bliv en del af Flensted
Send os dit CV samt din motivation for at søge jobbet på flenstedHR@flensted.dk.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte QEHS Manager, Hanne Paludan på tlf. 4016 3919.

Samtaler holdes løbende, så send os din ansøgning allerede i dag.

 

Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge- og plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dagSe mere på vores hjemmeside www.flensted.dk