Flensted

Kvalitetskoordinator

29. april 2021

Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet. Og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Om jobbet
Du bliver en del af et team på fem i kvalitetsafdelingen, hvor du får medansvaret for til stadighed at sikre vores høje kvalitet på vores produkter. Dette arbejde sker i tæt tværorganisatorisk samarbejde, hvor vi hver dag arbejder på at højne og udvikle vores standarder. Al vores produktion tager afsæt i plantebaserede kvalitetsråvarer indenfor kategorierne kartofler, snitgrønt, pålægssalater og saucer/dressinger. Vi arbejder efter IFS og BRC certificeringerne.

Dine vigtigste opgaver bliver:
• Kvalitetssikring og produktbedømmelser, hovedsageligt på Flensted Snitgrønt
• Udvikling og vedligeholdelse af vores kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem (IPW)
• Løbende implementering og overholdelse af gældende myndighedskrav, lovgivning og kundekrav
• Håndtering af reklamationer
• Undervisning, uddannelse og træning af medarbejdere i kvalitetsstyring, fødevaresikkerhed og arbejdsmiljø
• Kontrolbesøg fra fødevarestyrelsen, samt sikre overholdelse af vores egenkontrolprogram
• Gennemføre interne audits samt opfølgning.
• Deltage ved kundeaudits
• Udarbejdelse af specifikationer og dokumenter til kunden.

Hvem er du
Vi søger dig, der har en fødevarefaglig uddannelse og erfaring med kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Derudover må du gerne have erfaring med HACCP, audit og certificering i BRC og/eller IFS. Har du tilmed erfaring med fødevaremikrobiologi og -mærkning, er det en fordel. Du har en forretningsorienteret tilgang til opgaveløsningen og du brænder for fødevareproduktion. Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, i skrift og tale.
Som person trives du i det tværorganisatoriske samarbejde, hvor du med et godt drive og personlig pondus får kvalitetsopgaven rundt i alle afkroge af huset. Du udviser stor engagement, integritet og ansvarlighed i din rolle.
Derudover ønsker vi, at du er udpræget teamplayer og tager et medansvar for:
– at du bliver dygtigere og bidrager til en høj kvalitet i produkterne og de processer, du bliver en del af
– at du deler din viden og dine erfaringer med dine kolleger
– at du og dine kolleger arbejder effektivt
– at du og dine kolleger samarbejder godt, trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger og skift
– at du og dine kolleger har en sikker arbejdsplads

Søg jobbet
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kvalitetschef Hanne Paludan på 76 98 50 50 eller mobil 40 16 39 19 og vi modtager gerne dit motiverede CV på vores mail på flenstedHR@flensted.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

Om Flensted
Flensted Food Group A/S er grundlagt i 1966 og er en moderne fødevarevirksomhed med fokus på kvalitet og convenience – med et solidt afsæt i plantebaserede råvarer. Vi udvikler og producerer en lang række menu og måltidsløsninger indenfor kategorierne Kartoffel’kultur, Vel’skåret, Smags’pift og Deli’style. Se mere på vores hjemmeside www.flensted.dk.