Flensted

Lageroperatør

3. september 2021

En job med spændende opgaver og de bedste kolleger…
Som lageroperatør i vores råvareafdeling får du medansvaret for at forsyne produktionen med råvarer og sikre, at den rette størrelse og sort leveres til dem i rette tid, ligesom du får til opgave at betjene vores sorteringsanlæg og bidrage til en altid ryddelig og velfungerende afdeling. Du indgår i et team på 7 medarbejdere i råvareafdelingen.
Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Hvem er du…
Vi søger dig, der har erfaring med produktion og vil indgå og bidrage i skabelsen af et high-performance-team. Det er et must, at du har truckcertifikat og tillige en habil truckfører. Har du erfaring med Lean, er det er plus. Du er nysgerrig på råvarer og processer og trives i et dynamisk miljø med deadlines. Du kommunikerer ubesværet på dansk.
Vi forventer, at du er udpræget teamplayer og tager et medansvar for . . . .
– at du bliver dygtigere og bidrager til en høj kvalitet i de processer, du bliver en del af
– at du deler din viden og dine erfaringer med dine kolleger
– at du og dine kolleger arbejder effektivt
– at du og dine kolleger samarbejder godt, trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger og skift
– at du og dine kolleger har en sikker arbejdsplads

Hvem er vi hos Flensted…
Flensted Food Group A/S er en moderne fødevarevirksomhed med egen produktion i Vestjylland. Her forarbejder vi kartofler og grønt og producerer pålægssalater, salatblandinger, mayonnaiser mm. Det kan du alt sammen læse mere om på www.flensted.dk, hvor du også kan læse om, hvordan Flensted håndterer dine personoplysninger.

Søg jobbet…
Du skal ringe til produktionschef for råvareafdelingen Charlotte Pedersen på 76 98 50 50 og aftale et møde, hvor ovenstående uddybes, og hvor du kan fortælle lidt om din baggrund og din motivation for et job hos Flensted. Du er også velkommen til at sende et par linjer om dig selv og dine tidligere jobs på flenstedHR@flensted.dk.