Flensted

Lageroperatør til råvareafdeling

13. december 2022

Et job med spændende opgaver og de bedste kolleger…

Som lageroperatør i vores råvareafdeling får du medansvaret for at forsyne produktionen med råvarer og sikre, at den rette størrelse og kvalitet leveres til dem i rette tid, ligesom du får til opgave at betjene vores sorteringsanlæg og bidrage til en altid ryddelig og velfungerende afdeling. Du indgår i et team på syv medarbejdere i råvareafdelingen.

Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Hvem er du…
Vi søger dig, der har erfaring med produktion og vil indgå og bidrage i skabelsen af et high-performance-team. Det er et must, at du har truckcertifikat og tillige en habil truckfører. Har du erfaring med Lean, er det er plus. Du er nysgerrig på råvarer og processer og trives i et dynamisk miljø med deadlines. Du kommunikerer ubesværet på dansk.

Vi forventer, at du er udpræget teamplayer og tager et medansvar for . . . .
– at du bliver dygtigere og bidrager til en høj kvalitet i de processer, du bliver en del af
– at du deler din viden og dine erfaringer med dine kolleger
– at du og dine kolleger arbejder effektivt
– at du og dine kolleger samarbejder godt, trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger og skift
– at du og dine kolleger har en sikker arbejdsplads

Søg jobbet…
Du skal ringe til Råvarechef Jesper Poulsen på 76 98 50 50 eller mobil 40 23 13 32 og aftale et møde, hvor ovenstående uddybes, og hvor du kan fortælle lidt om din baggrund og din motivation for et job hos Flensted. Du er også velkommen til at sende et par linjer om dig selv og dine tidligere jobs på flenstedHR@flensted.dk.

Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge- og plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dag.