Flensted

Lageroperatør til frisk convenience-produktion

1. juni 2022

Et job med spændende opgaver og de bedste kolleger…

Som lageroperatør i vores Frisk Convenience Produktion får du medansvaret for at modtagelse og forsendelse af varer sker rettidigt og korrekt, og i øvrigt bidrage til en altid ryddelig og velfungerende afdeling.

Dine vigtigste opgaver bliver:
– Pluk, pak og forsendelse
– Varemodtagelse
– Truckkørsel med læsning af lastbiler
– Rengøring/oprydning af lagerområder i henhold til gældende procedure

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Om dig
Vi søger dig, der har erfaring med lagerfunktionen og det er et must, at du har truckcertifikat og tillige er en habil truckfører. Du trives i et dynamisk miljø med deadlines og kommunikerer ubesværet på dansk i skrift og tale.

Vi forventer, at du er udpræget teamplayer og tager et medansvar for:
– at du bliver dygtigere og bidrager til en høj kvalitet i de processer, du bliver en del af
– at du deler din viden og dine erfaringer med dine kolleger
– at du og dine kolleger arbejder effektivt
– at du og dine kolleger samarbejder godt, trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger og skift
– at du og dine kolleger har en sikker arbejdsplads

 

Vi tilbyder
Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Søg jobbet
Du kan ringe til Produktionschef for Frisk Convenience Ronni Thomsen på mobil 20 31 84 18 og aftale et møde, hvor ovenstående uddybes, og hvor du kan fortælle lidt om din baggrund og din motivation for et job hos Flensted. Du er også velkommen til at sende et par linjer om dig selv og dine tidligere jobs på flenstedHR@flensted.dk.

Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge- og plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dag.