Flensted

Medarbejdende koordinator til kartoffelproduktion (nathold)

2. maj 2022

Hos Flensted er vi vilde med kartofler – og vi er stolte af vores virksomhed. Vil du arbejde med at skabe lækre produkter af ærlige råvarer? Så læs videre og se, hvad vi kan tilbyde her.

Om jobbet
Flensted tilbyder dig et krævende job med reference til produktionschefen og med et fagligt ansvar på natholdet, hvor du går forrest og tager ansvar for team, produktionsanlæg, udstyr og ikke mindst resultater.

Som medarbejdende koordinator har du et naturligt blik for sikkerhed, kvalitet, effektivitet og teamets trivsel. Det forventes også, at du skaber engagement om opgaverne, og sammen med teamet udvikler du dets evne til at lære nyt og til at omstille og tilpasse sig.

Om dig
Som den ideelle kandidat til jobbet, er det vigtigt, at du:
– har erfaring fra produktionsmiljø (ideelt i fødevareindustrien) og sammen med dit team har skabt gode resultater
– har fokus på din egen og dine medarbejderes sikkerhed
– er kvalitetsbevidst, tager ansvar og gerne bidrager til optimering
– er nysgerrig og gerne deler din viden og dine erfaringer
– trives i en hektisk og omskiftelig hverdag
– evner hurtigt og fleksibelt at tilpasse dig skiftende vilkår
– har erfaring med anvendelsen af IT til kvalitetssikring mm.

Hos Flensted tilbyder vi
Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse.

Søg jobbet
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Produktionschef for kartoffelproduktionen Thomas Christensen på telefon 7698 5050 og vi modtager gerne dit motiverede CV på vores mail på flenstedHR@flensted.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge/plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dag.