Flensted

Operatør til kartoffelproduktionen – 5-dages daghold

4. maj 2023

Et job med spændende opgaver og de bedste kolleger
Har du lyst til at arbejde i en produktion med dygtige kollegaer og et stærkt fællesskab? Vil du have medansvar for at processtyre vores kartoffellinjer, optimere omskift og produktion, mens du samtidig medvirker til løbende forbedringer i måden, vi gør tingene på?
Lige nu søger vi operatører til vores Kartoffelproduktion. Vi søger pt. til 5-dages daghold.

 
Erfaring med produktion og interesse for optimering
Vi søger dig, der er uddannet proces- eller industrioperatør, procesmedarbejder eller har stor interesse i produktion og ønsker at indgå i et spændende team. Har du erfaring med Lean, er det er plus. Du er nysgerrig på produkter og processer, og du trives i et dynamisk arbejdsmiljø med deadlines. Det er et krav, at du kommunikerer ubesværet på dansk.

Vi forventer, at du er udpræget teamplayer og tager et medansvar for at
 

  • Vi sammen bliver dygtigere og bidrager til en høj kvalitet i produkterne og de processer, du bliver en del af
  • Du deler din viden, erfaringer og arbejder effektivt
  • Samarbejde er en vigtig prioritet og der dermed opbygges gode relationer på tværs af afdelinger og skift
  • Sikkerheden altid kommer i første række

 
Hvem er vi hos Flensted…
Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet. Vi tilbyder et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du kan og vil.

 
Søg jobbet…
Send os dit CV, et par linjer om dig selv samt hvad du tidligere har beskæftiget dig med, på flenstedHR@flensted.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Thomas Christensen på 76 98 50 50.
Samtaler holdes løbende, så skriv til os allerede i dag.

 
Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge- og plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dag.