Flensted

Operatør til kartoffelproduktion

13. december 2022

Et job med spændende opgaver og de bedste kolleger…
Du får medansvaret for at processtyre en linje med produkt og pakkeri, hvor du sørger for optimering af omskift og produktion, ligesom du løbende har blik for nedbringelse af kassation/reklamationer.
Lige nu søger vi operatører til vores Kartoffelproduktion. Vi søger til 5-dages daghold og 5-dages nathold.
Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Hvem er du…
Vi søger dig, der er uddannet proces- eller industrioperatør, procesmedarbejder eller lignende og vil indgå i og bidrage til skabelsen af et high-performance-team. Har du erfaring med Lean, er det er plus. Du er nysgerrig på produkter og processer og trives i et dynamisk miljø med deadlines. Du kommunikerer ubesværet på dansk.

Vi forventer, at du er udpræget teamplayer og tager et medansvar for

  •  at du bliver dygtigere og bidrager til en høj kvalitet i produkterne og de processer, du bliver en del af
  • at du deler din viden og dine erfaringer med dine kolleger
  • at du og dine kolleger arbejder effektivt
  • at du og dine kolleger samarbejder godt, trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger og skift
  • at du og dine kolleger har en sikker arbejdsplads

Hvem er vi hos Flensted…
Flensted Food Group A/S er en moderne fødevarevirksomhed med egen produktion i Vestjylland. Her forarbejder vi kartofler og grønt og producerer pålægssalater, salatblandinger, mayonnaiser mm. Det kan du alt sammen læse mere om på www.flensted.dk, hvor du også kan læse om, hvordan Flensted håndterer dine personoplysninger.

Søg jobbet…
Send os dit CV, et par linjer om dig selv samt hvad du tidligere har beskæftiget dig med, på flenstedHR@flensted.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Thomas Christensen på 76 98 50 50. Samtaler holdes løbende, så skriv til os allerede i dag.

Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge- og plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dag.