Flensted

Operatører til kartoffel- og delikatesseproduktion

21. april 2021

Hos Flensted er vi vilde med kartofler – og vi er stolte af vores virksomhed. Vil du arbejde med skabe lækre produkter af ærlige råvarer? Så søger vi netop nu nye kolleger til produktionen.

En job med spændende opgaver og de bedste kolleger…
Du får medansvaret for at processtyre en linje med produkt og pakkeri, hvor du sørger for optimering af omskift og produktion, ligesom du løbende har blik for nedbringelse af kassation/reklamationer.
Lige nu søger vi til vores kartoffel produktion og delikatesse produktion – både 5 dages daghold, 4 eller 5 dages aftenhold og til 5 dages nathold.
Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Hvem er du…
Vi søger dig, der er uddannet proces-/industrioperatør, procesmedarbejder eller lignende og vil indgå og bidrage i skabelsen af et high-performance-team. Har du erfaring med Lean, er det er plus. Du er nysgerrig på produkter og processer og trives i et dynamisk miljø med deadlines. Du kommunikerer ubesværet på dansk.

Vi forventer, at du er udpræget teamplayer og tager et medansvar for . . . .
– at du bliver dygtigere og bidrager til en høj kvalitet i produkterne og de processer, du bliver en del af
– at du deler din viden og dine erfaringer med dine kolleger
– at du og dine kolleger arbejder effektivt
– at du og dine kolleger samarbejder godt, trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger og skift
– at du og dine kolleger har en sikker arbejdsplads

Hvem er vi hos Flensted…
Flensted Food Group A/S er en moderne fødevarevirksomhed med egen produktion i Vestjylland. Her forarbejder vi kartofler og grønt og producerer pålægssalater, salatblandinger, mayonnaiser mm. Det kan du alt sammen læse mere om på www.flensted.dk, hvor du også kan læse om, hvordan Flensted håndterer dine personoplysninger.

Søg jobbet…
Du skal ringe til produktionschef for kartoffel afdelingen Thomas Christensen eller produktionschef for delikatesse afdelingen Jens Paulin på 76 98 50 50 og aftale et møde, hvor ovenstående uddybes, og hvor du kan fortælle lidt om din baggrund og din motivation for et job hos Flensted.
Du er også velkommen til at sende et par linjer om dig selv og dine tidligere jobs på flenstedHR@flensted.dk.