Flensted

Råvarechef, kartofler

16. september 2021

Er du ekspert på kartofler og har du ambitioner? Så læs videre og se, hvad vi kan tilbyde her.

Om jobbet
Hos Flensted Food Group er vi vilde med kartofler – og andre råvarer, der kommer fra jorden. Vi kerer os om råvaren og vores avlere og den opgave har vores nuværende råvarechef løst på formidabel vis. Han har nu valgt at tiden nærmer sig, hvor han vil begynde en ny fase af tilværelsen og derfor søger vi hans efterfølger allerede nu med henblik på et glidende generationsskifte frem til medio 2022.

Som råvarechef hos Flensted Food Group får du en vigtig opgave i både at indgå kontrakter med avlerne samt deltage i rådgivningen omkring avlen, så vi sikrer en råvare i høj kvalitet, der skal danne basen for at vi kan levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Det betyder, at du vil få en stort ansvar og en bred kontaktflade internt i virksomheden såvel som bredt i kartoffelbranchen. Du vil være virksomhedens ansigt ud mod avlere og branche og derfor er det vigtigt, at du kan identificere dig med vores værdier og bygger samarbejde og relationer med kvalitet og troværdighed som bærende elementer.

På sigt er det vores ambition at udvide organisationen på dette område og vi ser derfor gerne, at den rette kandidat har evner og ambitioner til at bidrage til denne udvikling.

Dine vigtigste opgaver bliver:
– strategisk indkøb af kartofler
– kontraktavl og samarbejde med rådgivere omkring dyrkningsvejledning
– sortsudvikling og innovation sammen med vores salgs- og innovationsafdeling
– køb og salg af råvarer
– dagligt samarbejde med vores Kartoffel Produktion
– ansvar for indkøbspriser og kvaliteter til produktionen, herunder afvigelser

Reference vil være til adm. direktør Jørgen Østergaard.

Om dig
Din interesse for kartoflen og viden om kartoffelavl er sammen med indsigt i værdikæden afgørende til denne rolle. Den viden kan du have erfaret dig fra eksempelvis avlerbranchen, trading, rådgivning eller lignende. Det gode købmandskab er en naturlig del af dit DNA og du formår at skabe holdbare relationer. Du er ambitiøs, resultatorienteret og fuld af godt humør. Det kommunikative falder dig let på alle niveauer, og du kender værdien af såvel interne som eksterne samarbejder. Du formår at navigere i både kort- og langsigtet planlægning, ligesom du er løsningsorienteret, når de gode planer kræver din fleksibilitet. Rent sprogligt er du flydende i dansk og engelsk, i skrift og tale. Kan du kommunikere på tysk og begå dig på skandinavisk er det en fordel.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et attraktivt job med et stort ansvar og en stor berøringsflade både internt i virksomhed og koncern samt eksternt i den danske kartoffelbranche. Du tilbydes en karrierestilling i en virksomhed, der agerer både nationalt og internationalt, idet Flensted Food Group A/S er en del af tyske Wernsing Food Family.

Søg jobbet
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Mette Bloch på 3145 3040 og vi modtager gerne dit motiverede CV på vores mail på flenstedHR@flensted.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

Flensted Food Group A/S holder til i 7. kartoffelrække i Skovlund, Vestjylland. Her sætter vi en ære i at levere måltidsløsninger af høj kvalitet, som hver eneste dag skaber spiseglæde hos danskerne.