Flensted

Teamleder til Logistikafdeling

10. september 2021

Kan du bidrage med et skarpt overblik og har du blik for mennesker? Vores nuværende teamleder i logistikafdelingen fratræder sin stilling ultimo november og vi søger nu hans efterfølger med henblik på en glidende overgang.

Et job med spændende opgaver og de bedste kollegaer…
Som teamleder i logistikafdelingen får du ansvaret for at lede, fordele og tilrettelægge arbejdet for medarbejderne i logistikafdelingen i Flensted Food Group A/S. Som leder er det naturligt for dig at gå foran og sikrer en dynamisk og effektiv afdeling, der altid har et vågent øje for optimering og udvikling. Du navigerer gerne i kompleksitet og finder gode løsninger. Dine ledelsesegenskaber er kendetegnet ved tillid, integritet og resultatskabelse. Du uddelegerer ansvar og sikrer teamets helhedsforståelse, så I sammen når de fastsatte mål.

Som teamleder i logistikafdelingen er dine primære opgaver:

• Lede, fordele og tilrettelægge arbejdet for medarbejderne i logistikafdelingen
• Opfølgning på og optimering af transport- og lagerfaciliteter samt tidsforbrug
• Sikre, at afdelingen til enhver tid performer i forhold til kvalitet, service og leveringsevne
• Sikre overholdelse af Flensteds kvalitets- og sikkerhedspolitik
• Ansættelse og afskedigelser af medarbejdere i logistikafdelingen
• Optimering af kørsel, herunder deltage i forhandling af årsaftaler
• Diverse administrative opgaver og tværfaglige projekter

Du indgår i et team på 14 medarbejdere i logistikafdelingen og du refererer til logistikchefen.

Om dig
Vi søger dig, der har erfaring med teamlederopgaven i en lager- og logistikafdeling og som ønsker at indgå i og bidrage til skabelsen af et high-performance-team. I rollen som teamleder evner, du med din positive tilgang, at få folk med dig og formår at fastholde og udvikle på dine medarbejdere. Du er nysgerrig på processer, arbejder struktureret og trives i et dynamisk miljø med deadlines. Du har interesse og flair for IT, hvor du i særlig grad vil arbejde med vores ERP- og WMS-system. Sprogligt kommunikerer du ubesværet på dansk og engelsk, i skrift og tale.

Vi tilbyder
Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Søg jobbet
Du kan ringe til Logistikchef Poul Theils på 76 98 50 12 eller mobil 40 77 61 04 og aftale et møde, hvor ovenstående uddybes, og hvor du kan fortælle lidt om din baggrund og din motivation for et job hos Flensted. Du er også velkommen til at sende et par linjer om dig selv og dine tidligere jobs på flenstedHR@flensted.dk.