Flensted

Værkfører til Teknisk Afdeling

31. oktober 2022

Er du maskinmester med en håndværksmæssig baggrund og trives du i et miljø med udvikling, kompleksitet og et stort ansvar? Så læs videre og se, hvad vi kan tilbyde her.

Om os
Flensted er en moderne, bæredygtig fødevarevirksomhed i rivende udvikling. Vi har høje ambitioner og gør det bedste vi kan for at indfri dem. Vi værdsætter dygtige kolleger og synes samtidig, det skal være sjovt at gå på arbejde. Og så holder vi til i meget smukke omgivelser ude på landet, hvor vi producerer tæt op af de kartoffelmarker, vi får mange af vores råvarer fra.

Om jobbet
Flensted tilbyder dig et krævende job med reference til vores tekniske chef, Allan Gade, og med ansvar for afdelingens driftsopgaver og med de dygtige medarbejdere i afdelingen som vigtigste ingrediens. Din ledergerning skal udøves med fokus på sikkerhed, kvalitet, effektivitet og ikke mindst medarbejdernes trivsel.

Som leder tager du naturligt ansvar, er lyttende, kerer dig om dine medarbejdere og leder ved det gode eksempel. Derudover skaber du passion for opgavens løsning, og sammen med teamet udvikler du dets evne til at lære nyt og til at omstille og tilpasse sig opgavernes forskelligartethed.

Om dig
Som den ideelle kandidat til jobbet, er det vigtigt, at du:
– har ledelseserfaring og sammen med dit team har skabt gode resultater
– har fokus på din egen og dine medarbejderes sikkerhed
– er kvalitetsbevidst, tager ansvar og gerne bidrager til optimering
– er nysgerrig og gerne deler din viden og dine erfaringer
– trives i en hektisk og omskiftelig hverdag
– evner hurtigt og fleksibelt at tilpasse dig skiftende vilkår
– har erfaring med vagtplanlægning, ansættelse og afskedigelse
– har erfaring fra et produktionsmiljø, og ideelt i fødevareindustrien
– er uddannet maskinmester med en håndværksmæssig baggrund
– er en erfaren IT-bruger, vi anvender vedligeholdssystemet Inextia.

Søg jobbet
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Allan Gade på telefon 2142 7104 og vi modtager gerne dit motiverede CV på vores mail på flenstedHR@flensted.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge- og plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dag. Se mere på vores hjemmeside www.flensted.dk