Flensted

Vedligeholdelsestekniker (smed/landbrugsmekaniker)

13. december 2022

Brænder du for at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr? Så har vi her en nyoprettet stilling, hvor du bliver en del af en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

Om jobbet
Som vedligeholdelsestekniker får du ansvaret for det løbende vedligehold af vores produktionsanlæg. Du vil få spændende tekniske udfordringer og komme til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger. I denne stilling vil dit primære fokus være på vores råvareafdeling i Skovlund.

Som vedligeholdelsestekniker er dine primære opgaver:
– At gennemføre forebyggende vedligeholdelse på produktionsanlæg
– Udføre hurtig og struktureret diagnosticering og udbedring
– Identificere tiltag som kan bidrage til at højne anlæggets driftsstabilitet
– Driftsteknisk støtte i forbindelse med den daglige drift
– Løbende registrering og rapportering af opgaver i Inextia
– Vagtordning ca. hver 7. weekend

Du indgår i et team på 18 medarbejdere i vores tekniske afdeling.

Om dig
Vi søger dig, der har erfaring som vedligeholdelsestekniker, gerne med en uddannelsesmæssig baggrund som smed eller landbrugsmekaniker. Erfaring som vedligeholdelsestekniker fra en fødevareproduktion er en fordel, men ikke et krav. I din rolle evner du med din positive tilgang at få opgaver løst i et godt og tæt samarbejde med dine kolleger. Du er nysgerrig på processer, arbejder struktureret og trives i et dynamisk miljø. Ligesom os sætter du sikkerhed og kvalitet højt, så vi sammen skaber de bedste produkter i et godt og sikkert arbejdsmiljø. Du kommunikerer ubesværet på dansk i både skrift og tale.

Vi tilbyder
Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Søg jobbet
Du kan ringe til Teknisk Chef Allan Gade på 76 98 50 23 eller mobil 21 42 71 04 og aftale et møde, hvor ovenstående uddybes, og hvor du kan fortælle lidt om din baggrund og din motivation for et job hos Flensted. Du er også velkommen til at sende et par linjer om dig selv og dine tidligere jobs på flenstedHR@flensted.dk

Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge- og plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dag.