Broccolisuppe med mynte og citron
Indkøb
1 kg Flensted Broccoli buketter (40387)
6 fed hvidløg
4 Flensted løg skåret i ¼ (40607)
1,5 l varm hønsefond eller vand kogt op med grønt bouillon
Et bundt persille
En kvist mynte
1 Citron
Opskrift
Broccoli, hvidløg og 1 alm løg koges op i letsaltet vand.
Broccolien skal være i små stykker. Derved bliver broccolien hurtigere mør, og bevarer den grønne farve.
Når broccolien er mør sigtes vandet fra, og broccolien blendes med ca. ½ l varm hønsefond eller vand kogt op med grønt bouillon.
Tilsæt et lille bundt persille og 2 kviste mynte blade. Blendes til pure, sigtes gennem en si, og smages til med salt og peber, revet citronskal og saft af en citron.
Tilsæt også gerne lidt creme fraiche for en mere luksuspræget version
Tip: Kan pyntes med små let kogte broccoli buketter, mynte, citron julienne eller fintsnittet forårsløg
Opskrift
Broccoli, hvidløg og 1 alm løg koges op i letsaltet vand.
Broccolien skal være i små stykker. Derved bliver broccolien hurtigere mør, og bevarer den grønne farve.
Når broccolien er mør sigtes vandet fra, og broccolien blendes med ca. ½ l varm hønsefond eller vand kogt op med grønt bouillon.
Tilsæt et lille bundt persille og 2 kviste mynte blade. Blendes til pure, sigtes gennem en si, og smages til med salt og peber, revet citronskal og saft af en citron.
Tilsæt også gerne lidt creme fraiche for en mere luksuspræget version
Tip: Kan pyntes med små let kogte broccoli buketter, mynte, citron julienne eller fintsnittet forårsløg