Club salat med kylling, ristet ananas & karry-kokos
En velkendt klassiker med et fornyende pift
Indkøb
- 15 g Groft kokosmel
- 100 g Flensted Karry dressing (21539)
- 2 spsk. Ananassaft
- 250 g Ananas i tern
- Lidt olie til stegning
- 2 tsk. Karry
- 250 g Rugbrød i meget tynde skiver
- 300 g Flensted Cafe Maison (50328)
- 200 g Flensted Rødbede strimler (40701)
- 200 g Flensted Gulerod strimler (40057)
- 200 g Broccoli fehår
- 750 g Stegt kylling
Opskrift
Rist kokosmel gyldent og sprødt på en tør pande.
Afkøl og rør det sammen med karrydressing. Smag til med lidt ananassaft.
Rist karryen i lidt olie til det begynder at dufte, tilsæt ananas og rist 1-2 min.
Bag de tynde skiver rugbrød sprøde i ovnen og afkøl.
Fordel salaten i dybe tallerkener og kom rødbedestrimler, gulerodsstrimler og broccoli fehår oven på.
Placer kylling skåret i mindre stykker oven på og kom karrydressing hen over.
Drys med ananastern server med letknust rugbrød ved siden af.
Opskrift
Rist kokosmel gyldent og sprødt på en tør pande.
Afkøl og rør det sammen med karrydressing. Smag til med lidt ananassaft.
Rist karryen i lidt olie til det begynder at dufte, tilsæt ananas og rist 1-2 min.
Bag de tynde skiver rugbrød sprøde i ovnen og afkøl.
Fordel salaten i dybe tallerkener og kom rødbedestrimler, gulerodsstrimler og broccoli fehår oven på.
Placer kylling skåret i mindre stykker oven på og kom karrydressing hen over.
Drys med ananastern server med letknust rugbrød ved siden af.