Flensted

Flensted opskrifter

Cremet gulerodssuppe med rød karry & ristede kikærter

Skøn suppe der både mætter og giver varme

Cremet gulerodssuppe med rød karry & ristede kikærter

Skøn suppe der både mætter og giver varme

  • person Antal personer: 10
  • clock 30 min
  • Del opskrift:

Indkøb

Suppe

Ristede kikærter

  • 300 g kogte kikærter, evt. fra dåse
  • Olie til stegning
  • 1 tsk. hel spidskommen
  • 1 tsk. rød thaikarry
  • 1 tsk. paprika
  • 300 g Flensted Regnbuemix (50136)

contact
Kundeservice

Ring 7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-16
Fredag: 7-15

Opskrift

Suppe:

Rist thaikarryen et kort øjeblik i kokosolie og tilsæt løg samt gulerødder.

Rist grønsagerne 3-4 min. og kom bouillon ved.

Lad suppen koge 20 min. til gulerødderne er godt møre.

Blend suppen og smag til med salt og peber.

Ristede kikærter:

Rist kikærterne i olie sammen med spidskommen, karry og paprika ved høj varme, til de er let sprøde. Tilsæt regnbuemix og rist endnu et par minutter. Smag til med salt og peber.

Kom kikærte-grønsagerne på toppen af suppen og servér.


Opskrift

Suppe:

Rist thaikarryen et kort øjeblik i kokosolie og tilsæt løg samt gulerødder.

Rist grønsagerne 3-4 min. og kom bouillon ved.

Lad suppen koge 20 min. til gulerødderne er godt møre.

Blend suppen og smag til med salt og peber.

Ristede kikærter:

Rist kikærterne i olie sammen med spidskommen, karry og paprika ved høj varme, til de er let sprøde. Tilsæt regnbuemix og rist endnu et par minutter. Smag til med salt og peber.

Kom kikærte-grønsagerne på toppen af suppen og servér.



Produkter i denne opskrift

Løg, Tern - 5,5 x 5,5 mm
Løg, Tern - 5,5 x 5,5 mm 1 kg Varenr.: 40472

Gulerødder, Strimler - 2 mm
Gulerødder, Strimler - 2 mm 1 kg/5 kg Varenr.: 40004/40057