Cremet gulerodssuppe med rød karry & ristede kikærter
Skøn suppe der både mætter og giver varme
Indkøb
Suppe
- 2 spsk. kokosolie
- 3-4 tsk. rød thaikarry
- 150 g Flensted Løg i tern (40472)
- 1 kg Flensted Gulerødder i strimler (40005)
- 1½ liter hønsebouillon
- Salt, peber
Ristede kikærter
- 300 g kogte kikærter, evt. fra dåse
- Olie til stegning
- 1 tsk. hel spidskommen
- 1 tsk. rød thaikarry
- 1 tsk. paprika
- 300 g Flensted Regnbuemix (50136)
Opskrift
Suppe:
Rist thaikarryen et kort øjeblik i kokosolie og tilsæt løg samt gulerødder.
Rist grønsagerne 3-4 min. og kom bouillon ved.
Lad suppen koge 20 min. til gulerødderne er godt møre.
Blend suppen og smag til med salt og peber.
Ristede kikærter:
Rist kikærterne i olie sammen med spidskommen, karry og paprika ved høj varme, til de er let sprøde. Tilsæt regnbuemix og rist endnu et par minutter. Smag til med salt og peber.
Kom kikærte-grønsagerne på toppen af suppen og servér.
Opskrift
Suppe:
Rist thaikarryen et kort øjeblik i kokosolie og tilsæt løg samt gulerødder.
Rist grønsagerne 3-4 min. og kom bouillon ved.
Lad suppen koge 20 min. til gulerødderne er godt møre.
Blend suppen og smag til med salt og peber.
Ristede kikærter:
Rist kikærterne i olie sammen med spidskommen, karry og paprika ved høj varme, til de er let sprøde. Tilsæt regnbuemix og rist endnu et par minutter. Smag til med salt og peber.
Kom kikærte-grønsagerne på toppen af suppen og servér.