Indiske kartoffelfritter med kokosmælk
Super lækre kartofler med masser af smag

Indkøb
- 1 pose Flensted Rustikke Kartoffelfritter
- 1 tsk. korianderfrø
- 2 tsk. hel spidskommen
- 1 spsk. sennepsfrø sort og gul
- ½ tsk. chiliflager
- 1 tsk. gurkemeje
- Smør til stegning
- 1 lille dåse kokosmælk, 160 ml
- Salt
- Frisk koriander
Opskrift
Tilbered kartoflerne som anvist i ovnen.
Rist korianderfrø, spidskommen og sennepsfrø i lidt smør et kort øjeblik.
Tilsæt de sprøde kartofler, chili og gurkemeje og rist et par minutter til kartoflerne er vendt godt rundt i krydderierne.
Kom dem i et fad og kog panden af med kokosmælk.
Smag det til med salt og hæld kokosmælken hen over kartoflerne.
Drys med koriander og servér straks så kartoflerne bliver sprøde.
Supplér evt. med naanbrød. Smager forrygende til såvel lam, gris og fjerkræ.
Opskrift
Tilbered kartoflerne som anvist i ovnen.
Rist korianderfrø, spidskommen og sennepsfrø i lidt smør et kort øjeblik.
Tilsæt de sprøde kartofler, chili og gurkemeje og rist et par minutter til kartoflerne er vendt godt rundt i krydderierne.
Kom dem i et fad og kog panden af med kokosmælk.
Smag det til med salt og hæld kokosmælken hen over kartoflerne.
Drys med koriander og servér straks så kartoflerne bliver sprøde.
Supplér evt. med naanbrød. Smager forrygende til såvel lam, gris og fjerkræ.