Flensted

Flensted opskrifter

Skindstegt Vesterhavstorsk

Skindstegt Vesterhavstorsk

  • person Antal personer: 10
  • clock 40 min
  • Del opskrift:

Indkøb


contact
Kundeservice

Ring 7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-15:30
Fredag: 7-15

Opskrift

Torskefileterne ridses let i skindet og vendes i tørrede krydderier som f.eks. rød peber, knust sort peber, timian, løg, persille. Steges derefter i lige dele smør og rapsolie.

Torskefileterne steges ca. 4 min på skindsiden, vendes, og panden slukkes.

Fisken trækker færdig på en bakke.

Squash vendes på panden ved middelvarme.
Serveres på sauterede squash strimler og en pastinak pure.

Pastinak pure med rygeost:

Pastinak, løg og hvidløg koges op i hønsebouillon og blendes med rygeost, uden kommen, smages til.

Pynt evt. med Persille pesto

Tip: Serveres evt. med grøntsags kartoffeltærte

 


Opskrift

Torskefileterne ridses let i skindet og vendes i tørrede krydderier som f.eks. rød peber, knust sort peber, timian, løg, persille. Steges derefter i lige dele smør og rapsolie.

Torskefileterne steges ca. 4 min på skindsiden, vendes, og panden slukkes.

Fisken trækker færdig på en bakke.

Squash vendes på panden ved middelvarme.
Serveres på sauterede squash strimler og en pastinak pure.

Pastinak pure med rygeost:

Pastinak, løg og hvidløg koges op i hønsebouillon og blendes med rygeost, uden kommen, smages til.

Pynt evt. med Persille pesto

Tip: Serveres evt. med grøntsags kartoffeltærte

 



Produkter i denne opskrift