Skindstegt Vesterhavstorsk
Indkøb
- 1,8 kg torskefilet på skind i 180 g stykker
- ½ dl Raps olie
- 50 g Tørrede krydderier
- 50 g Smør
- 1 kg Squash i strimler
- 1 kg Flensted Pastinak (40452)
- 5 Flensted løg skåret i ¼ (40607)
- 6 fed hvidløg
- 1 l hønse fond
- 200 g rygeost uden kommen
Opskrift
Torskefileterne ridses let i skindet og vendes i tørrede krydderier som f.eks. rød peber, knust sort peber, timian, løg, persille. Steges derefter i lige dele smør og rapsolie.
Torskefileterne steges ca. 4 min på skindsiden, vendes, og panden slukkes.
Fisken trækker færdig på en bakke.
Squash vendes på panden ved middelvarme.
Serveres på sauterede squash strimler og en pastinak pure.
Pastinak pure med rygeost:
Pastinak, løg og hvidløg koges op i hønsebouillon og blendes med rygeost, uden kommen, smages til.
Pynt evt. med Persille pesto
Tip: Serveres evt. med grøntsags kartoffeltærte
Opskrift
Torskefileterne ridses let i skindet og vendes i tørrede krydderier som f.eks. rød peber, knust sort peber, timian, løg, persille. Steges derefter i lige dele smør og rapsolie.
Torskefileterne steges ca. 4 min på skindsiden, vendes, og panden slukkes.
Fisken trækker færdig på en bakke.
Squash vendes på panden ved middelvarme.
Serveres på sauterede squash strimler og en pastinak pure.
Pastinak pure med rygeost:
Pastinak, løg og hvidløg koges op i hønsebouillon og blendes med rygeost, uden kommen, smages til.
Pynt evt. med Persille pesto
Tip: Serveres evt. med grøntsags kartoffeltærte