Flensted

NYHED: PLANTERØSTI

Bliv mæt med grønt

PLANTERØSTI fra Flensted er en grøn nyhed, der både er smagfuld, nem og mættende. Den grønne nyhed kan bruges som element i alle dagens måltider, hvor det høje fiberindhold giver en god mæthed. PLANTERØSTI indeholder kun naturlige ingredienser og er rørt med fuldkornsbulgur, kikærter, kidneybønner, majs, kartofler, hvidløg og grønne urter.

PLANTERØSTI fra Flensted er produceret med omtanke i Vestjylland.

Form, steg og bliv mæt

PLANTERØSTI er din smutvej til lækre smagsoplevelser med mere grønt. Med enkle trin kan du fremtrylle et væld af retter. Lad dig inspirere af de tre film her - eller find din egen måde at bruge PLANTERØSTI til at blive mæt med grønt.


Brug PLANTERØSTI til alle dagens måltider

Du kan anvende PLANTERØSTI i alt fra brunch, frokost og aftensmad til små haps’ere i løbet af dagen. PLANTERØSTI gør sig godt i vafler, tærter og som bunden til din hjemmelavede pizza. Du kan også bruge den i burgere eller salater – og i madpakken.

Her kan du finde 8 tips til, hvordan du kan bruge PLANTERØSTI i din madlavning:

PLANTERØSTI BURGER-SANDWICH
med chili & grønt

Form og udstik burgerbøffer af PLANTERØSTI og steg på en pande eller i en ovn. 5 min. på hver side eller 10 min. i ovn ved 225 °C. Byg burger med chilimayo, blandede salater, rød peberfrugt, frisk koriander og skiver af squash.
Tip: Du kan tilføje skiver af kylling. Burger-sandwichen kan serveres med hot-wings, fritter og karrymayo.

PLANTERØSTI-VAFLER
med avocado, nødder og krydderurter

Fordel PLANTERØSTI i mindre stykker i et vaffeljern. Bag vaflerne gyldne og kom most avocado, hakkede nødder og et drys af krydder- urter over.
Tip: Riv evt. lidt frisk peberrod henover.

PLANTERØSTI BRUNCH
som PowerFood

Udstik små stykker af PLANTERØSTI og steg på begge sider i 5 min. Læg herpå et spejlæg eller et pocheret æg, spinat, skiver af avocado, salt-ristede mandler og tomater i skiver.
Tip: Kan toppes med stykker af laks og serveres med fx en fyldig banan- og blåbær smoothie.

PLANTERØSTI TÆRTE
med løg & ost

Kom PLANTERØSTI i en smurt tærteform og forbag tærtebunden i 10 min. ved 225 °C varm-luft. Læg herpå en blanding af panderistede løg og porrer. Hæld en æggemasse vendt med krydderurter over og kom revet cheddarost på. Bag tærten gylden i ovnen ved 225 °C.
Tip: Servér fx med en tomatsalat med feta og oliven.

PLANTERØSTI PIZZA
med rucola

Form PLANTERØSTI til en lille pizzabund. Forbag pizzabunden ved 225°C varmluft . Kom tomatsalsa på og drys med dine yndlings-toppings. Det kan fx være syltede artiskokker i skiver, kartoffelskiver og mozzarella. Bag i 10 min. ved 225°C. Tilføj frisk rucola.
Tip: Kom evt. hvidløgsolie over.

PLANTERØSTI SALAT
med RØSTI-kugler på spyd

Form PLANTERØSTI til små kugler med en teske og steg dem gyldne på en pande. Anret RØSTI-kuglerne i en farveflot, blandet salat. Kom en fyldig tzatziki ved.
Tip: Sæt kuglerne på et spyd, når de er færdigstegte.

PLANTERØSTI I TOMATSAUCE
til barnlige sjæle

Form PLANTERØSTI til kugler og steg på en pande i 5 min. på hver side. Lav en lækker tomatsauce med løg og hvidløg. Pift op med dine yndlingskrydderier.
Tip: Servér med grovpasta, krydderurter, en lækker salat og top med parmesanost.

PLANTERØSTI
med i madpakken

Form og steg PLANTERØSTI på begge sider i 5 min. Køl af og smør med flødeost og hummus. Kom et salatblad og agurk i skiver på. Skær i hapser-slices.
Tip: Spis dem sammen med gnave-tilbehør fx af små gulerødder, kinaradise i stave og blå druer.

Her kan du købe PLANTERØSTI

Du kan finde PLANTERØSTI SuperBrugsen, Irma og Kvickly.

Inden længe kan du købe PLANTERØSTI i endnu flere butikker. Hold øje med siden her, hvor vi løbende fortæller, hvilke butikker der har vores nye produkt i sortiment.