Flensted

Smutvejen til mere grønt

Vi lagde ud med at forarbejde kvalitetskartofler i 1966. For at lette på arbejdet ude i de professionelle køkkener. I dag producerer vi et bredt sortiment af menuklare produkter af mange andre råvarer end kartofler. Alle af høj kvalitet. Og med fokus på grønne råvarer. Både til professionelle køkkener, forbrugere og industrien. Og ikke kun for at vores kunder kan slippe for at skylle, skrælle og snitte - men især for at bidrage til inspirerende convenience produkter af god kvalitet - så tæt på hjemmelavet som muligt.

Kartofler er den allerførste råvare, vi startede med. Så den ved vi meget om.

Vores virksomhed startede med forarbejdning af kartofler til professionelle køkkener - og er er siden udviklet til meget mere med fokus på grønne råvarer. Vi holder til i Vestjylland, hvor vi er tæt på kartoffelmarkerne og vores dygtige kartoffelavlere. Men også tæt på naturen, som vi føler et medansvar for at værne om - ligesom vi også interesserer os for, hvad der foregår i vores lokalsamfund. Læs mere om det i vores CSR-rapport, som du også finder her på vores hjemmeside.

Værdifulde kartoffelskræller

Store mængder af kartoffelskræller er en naturlig del af vores produktion. De bliver omdannet til biogas eller brugt til gødning på markerne.

Læs mere i CSR-rapport ›

Særlig fokus på 2 af verdensmålene

Som fødevareproducent har vi mulighed for at gøre en forskel, når det gælder FNs verdensmål. Derfor bakker vi op om dem.

Læs mere i CSR-rapport ›

Selvværd og sund mad på menuen

Kampen mod overvægt er også en del af FNs verdensmål. Den sag støtter vi igennem de danske julemærkehjem.

Læs mere i CSR-rapport ›

Spiseglæde for alle
- med menuklare produkter

Vores VISION er at dyrke fremtidens spiseglæde for alle. Vi ønsker at være markedets bedste inden for udvikling af menuklare produkter, som giver uendelige muligheder for personlig smag og friheden til at skabe spiseglæde.

Vores MISSION er, at vores menuklare produkter gør det inspirerende at sammensætte og servere indbydende måltider. Vores vigtigste formål er, med markedets mest indbydende sortiment, at skabe lyst til brug af ordentligt forædlede produkter af god kvalitet, der giver ethvert måltid et kulinarisk løft.

Respekt + viden = kvalitet

Gode råvarer og respekt for den jord, de kommer fra. Det er hovedingrediensen i vores produkter. Hos Flensted tilsætter vi mange års erfaring i forarbejdning, emballering og effektiv distribution – før vi sender vores spiseklare produkter ud til både små og store køkkener.

VIDSTE DU ...... at 100 % af den palmeolie vi bruger i vores produkter er RSPO-certificeret... at 71 % af vores kartofler kommer fra danske marker.... at vores leverandører underskriver et etisk kodeks om respekt for medarbejdere og miljø

5 stærke værdier, der gør os til Flensted

Det er stærke værdier, der har gjort vores virksomhed til en succes. De er vores fælles pejlemærke for alt, hvad vi gør.

Jordforbindelse
Vi er åbne, lytter til vores kunder, og kerer om vores medarbejdere og omgivelser.

Troværdighed
Vi tager ansvar, og holder det vi lover.

Markedsfokus
Vi tænker og agerer som ejere. Vi kigger efter kreative veje til at spotte og forfølge muligheder, som sikrer at vores ideer er en succes.

Spiseglæde
Vi dyrker det gode måltid.

Partnerskab
Vi deler gerne ud af vores viden og passion. Vi skaber og sætter skub i vores kunders og vores egen forretning.

Fem myter om kartofler og sundhed

De er fyldt med kostfibre og indeholder færre kalorier end pasta. Alligevel er der mange myter om kartoflens sundhedsegenskaber.

Læs mere ›

Vil du arbejde for os?

Se ledige stillinger eller søg uopfordret.

Se ledige jobs ›