Chili sin carne
Krydret gryde med masser af grønt
Indkøb
- 500 g Flensted Rødløg, hele (40606)
- 500 g Flensted Champignon, skiver (40016)
- 500 g Flensted Regnbuemix (50136)
- 400 g Flensted Blomkål, minibuketter (40020)
- Olie til stegning
- 2 tsk. Hel spidskommen
- 1 spsk. Røget paprika
- 1 tsk. Korianderfrø
- 800 g Hakkede tomater
- 4 dl Bouillon
- 1-2 stk. Kanelstænger
- 2-3 stk. Små hele chili
- 500 g Kogte sorte bønner eller kidney bønner
- Salt, peber
Topping
- 150 g Flensted Creme Fraiche dressing (21537)
- 150 g Græsk yoghurt eller skyr
- 1 bdt. Frisk koriander
- 10 stk. Grove tortillas
Opskrift
Skær løgene i både.
Steg rødløg og champignon i lidt olie sammen med spidskommen, paprika og koriander ca. 5 min.
Tilsæt regnbuemix og blomkål og steg endnu 3 min.
Tilsæt tomat, bouillon, kanel og chili og kog op.
Lad retten simre 10 min.
Kom bønnerne ved, varm retten godt igennem og smag til.
Rør creme fraiche og yoghurt sammen.
Anret chili’en og top med dressing og frisk koriander.
Server med lune tortillas.
Opskrift
Skær løgene i både.
Steg rødløg og champignon i lidt olie sammen med spidskommen, paprika og koriander ca. 5 min.
Tilsæt regnbuemix og blomkål og steg endnu 3 min.
Tilsæt tomat, bouillon, kanel og chili og kog op.
Lad retten simre 10 min.
Kom bønnerne ved, varm retten godt igennem og smag til.
Rør creme fraiche og yoghurt sammen.
Anret chili’en og top med dressing og frisk koriander.
Server med lune tortillas.