Flensted

Os fra Vestjylland

Kartofler. Grøntsager. Og så et utal af måder at tilberede og mixe dem på med lækre dressinger, marinader, pestoer og mayonnaiser. Det er kort sagt ingredienserne i vores måde at arbejde på herude på landet i Vestjylland, hvor vi kerer os om at gøre tingene ordentligt. Og nyder at lave mad til mange munde.

Vi er vilde med kartofler - og andre råvarer, der kommer fra jorden

Vores virksomhed startede med forarbejdning af kvalitetskartofler til restauranter, kantiner og offentlige køkkener. Her blev der - og bliver der stadig - stillet høje krav til produktkvalitet og bæredygtighed. Og det har givet os en erfaring og nogle standarder, som vi har ført over på vores produktsortiment til detailhandelen og danske forbrugere. Vi producerer nu meget mere end kartofler og er i detailhandelen hoppet med på den populære bølge af convenience og laver spiseklare måltidsløsninger i mange afskygninger. Med fokus på grønne råvarer, god smag og ansvar for, at produkterne er produceret bæredygtigt med respekt for mad, mennesker og natur. Med vores placering langt ude på landet i Vestjylland har vi et helt særligt forhold til naturen og vores omkringliggende samfund. Det har vi det godt med.

Værdifulde kartoffelskræller

Store mængder af kartoffelskræller er en naturlig del af vores produktion. De bliver omdannet til biogas eller brugt til gødning på markerne.

Læs mere om bæredygtighed i Flensted ›

Særlig fokus på 2 af verdensmålene

Som fødevareproducent har vi mulighed for at gøre en forskel, når det gælder FNs verdensmål. Derfor bakker vi op om dem.

Læs mere om bæredygtighed i Flensted ›

Selvværd og sund mad på menuen

Kampen mod overvægt er også en del af FNs verdensmål. Den sag støtter vi igennem de danske julemærkehjem.

Læs mere om bæredygtighed i Flensted ›

Spiseglæde for alle
- med menuklare produkter

Vores VISION er at dyrke fremtidens spiseglæde for alle. Vi ønsker at være markedets bedste inden for udvikling af nye menuklare produkter, som giver uendelige muligheder for personlig smag og friheden til at skabe spiseglæde.

Vores MISSION er, at vores menuklare produkter gør det inspirerende at sammensætte og servere indbydende måltider. Vores vigtigste formål er, med markedets mest indbydende sortiment, at skabe lyst til brug af ordentligt forædlede produkter af god kvalitet, der giver ethvert måltid et kulinarisk løft.

Respekt + viden = kvalitet

Gode råvarer og respekt for den jord, de kommer fra. Det er hovedingrediensen i vores produkter. Hos Flensted tilsætter vi mange års erfaring i forarbejdning, emballering og effektiv distribution – før vi sender vores spiseklare produkter ud til både små og store køkkener.

VIDSTE DU ...... at 100 % af den palmeolie vi bruger i vores produkter er RSPO-certificeret... at 80 % af vores kartofler kommer fra danske marker.... at vores lokale leverandører underskriver et etisk kodeks om respekt for medarbejdere og miljø

5 stærke værdier, der gør os til Flensted

Det er stærke værdier, der har gjort vores virksomhed til en succes. De er vores fælles pejlemærke for alt, hvad vi gør.

Jordforbindelse
Vi er åbne, lytter til vores kunder, og kerer om vores medarbejdere og omgivelser.

Troværdighed
Vi tager ansvar, og holder det vi lover.

Markedsfokus
Vi tænker og agerer som ejere. Vi kigger efter kreative veje til at spotte og forfølge muligheder, som sikrer at vores ideer er en succes.

Spiseglæde
Vi dyrker det gode måltid.

Partnerskab
Vi deler gerne ud af vores viden og passion. Vi skaber og sætter skub i vores kunders og vores egen forretning.

Fem myter om kartofler og sundhed

De er fyldt med kostfibre og indeholder færre kalorier end pasta. Alligevel er der mange myter om kartoflens sundhedsegenskaber.

Læs mere ›

Vil du arbejde for os?

Se ledige stillinger eller søg uopfordret.

Se ledige jobs ›