Flensted

Smagfulde komponenter til DIN menu

Vores foodservicesortiment er udviklet til professionelle køkkener med øje for tidens trend og kravene fra vores kunder. Med produkter, som køkkener selv kan kombinere og smagssætte efter smag og faglige ressourcer. Og med produkter, der er klar til servering for de køkkener, der ønsker mindre tilberedningsgrad.

Gå til Sortiment ›

Kvalitet med ansvar

Vi vil dyrke fremtidens spiseglæde for alle - på en ansvarlig og bæredygtig måde. Derfor producerer vi med omtanke og respekt for råvarerne og den natur, de kommer fra. Og vi stræber efter den bedste kvalitet og certificering af vores råvarer, produktion og færdige produkter.

Om os ›

MenuMatch med Flensted

Vi vil gøre det nemt for dig. Vores produktkoncepter er lavet for at give dig inspiration i forhold til tendenser, menuplanlægning og dagens køkkenarbejde.

MenuMatch ›

Inspirerende opskrifter til kantiner og storkøkkener

Gå ombord og bliv inspireret af vores opskrifter.

Bliv inspireret ›
4 stærke produktkategorier

4 stærke produktkategorier – Din daglige indkøbspejling

Vores menuklare sortiment af dagens kartofler, grøntsager, gourmetsalater og sandwichfyld samt smagssættere af dressinger, mayonnaiser, pestoer og tapenader giver inspiration til menuer, opskrifter og tendenser.

Se vores produktkategorier ›

Menumatch til din julemenu

Højtid for fejring, forkælelse og travlhed - lad os give dig en hjælpende hånd.

Se vores julesortiment ›
Dejlig mad

Dejlig mad på ingen tid

Vi har samlet viden om vores produkter, sammen med idéer til, hvordan du kan bruge dem i dit køkken. Værsgo' at lade dig inspirere.

Læs kataloget ›

Færdigblandede salater

Se vores udvalg af færdigblandede salater - skyllet, snittet og klar til brug.

Se sortiment ›

OM FLENSTEDOver 175 års erfaring

Fra vi i 1966 startede med forarbejdning af kartofler til professionelle køkkener, har vi i Flensted udvidet vores produktion i Vestjylland og tilkøbt en række andre fødevarevirksomheder. Det har løbende gjort os dygtigere indenfor flere produktkategorier. Og dem mixer vi nu på kryds og tværs for at give vores kunder smagfulde spiseoplevelser af god kvalitet.Fødevaresikkerhed i topklasse

Vi stræber hele tiden efter at videreudvikle kvaliteten og certificeringen af vores råvarer, produktion og færdige produkter. Dermed sikrer vi den højest mulige fødevarestandard, som i høj grad også er vores ansvar som leverandør til mange munde.IFS/BRC certificeret

Vores produktion af kartofler er certificeret efter BRC- og IFS-standarden. Vores produktion af snitgrønt er certificeret efter IFS-standarden. Og produktionen af mayonnaise er certificeret efter FSSC-22000-standarden. Og vi opnår generelt gode resultater i både egne og eksterne audits.

Kundeservice
7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-16
Fredag: 7-15