Flensted

Smagfulde komponenter til DIN menu

Vores foodservicesortiment er udviklet til professionelle køkkener med øje for tidens trend og kravene fra vores kunder. Med produkter, som køkkener selv kan kombinere og smagssætte efter smag og faglige ressourcer. Og med produkter, der er klar til servering for de køkkener, der ønsker mindre tilberedningsgrad.

Gå til Sortiment ›

Inspirationsunivers til dig

Vi har samlet viden om vores løsninger og krydret dem med tips og tricks. Gå på opdagelse og lad dig inspirere!

Læs mere ›

Kvalitet med ansvar

Vi vil dyrke fremtidens spiseglæde for alle - på en ansvarlig og bæredygtig måde. Derfor producerer vi med omtanke og respekt for råvarerne og den natur, de kommer fra. Og vi stræber efter den bedste kvalitet og certificering af vores råvarer, produktion og færdige produkter.

Om os ›

Inspirerende opskrifter til kantiner og storkøkkener

Gå ombord og bliv inspireret af vores opskrifter.

Bliv inspireret ›
Kartoffelakademiet

Kartoffelakademiet

Dyk ned i kartoffeluniverset og bliv klogere på vores kartofler. Her kan du lære om kartoflens egenskaber og kartoffeltyper og få fede facts om Flensteds kartoffelhøst og meget mere.

Læs kataloget ›

OM FLENSTEDOver 175 års erfaring

Fra vi i 1966 startede med forarbejdning af kartofler til professionelle køkkener, har vi i Flensted udvidet vores produktion i Vestjylland og tilkøbt en række andre fødevarevirksomheder. Det har løbende gjort os dygtigere indenfor flere produktkategorier. Og dem mixer vi nu på kryds og tværs for at give vores kunder smagfulde spiseoplevelser af god kvalitet.Fødevaresikkerhed i topklasse

Vi stræber hele tiden efter at videreudvikle kvaliteten og certificeringen af vores råvarer, produktion og færdige løsninger til dit køkken. Dermed sikrer vi den højest mulige fødevarestandard, som i høj grad også er vores ansvar som leverandør til mange munde.IFS-certificeret

Vores produktion af kartofler er certificeret efter IFS-standarderne - det samme er vores produktion af frisk convenience. Og produktionen af mayonnaise er certificeret efter FSSC-22000-standarden. Og vi opnår generelt gode resultater i både egne og eksterne audits.

Kundeservice
7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-15.30
Fredag: 7-15