Foodservice

Viden + respekt = kvalitet

Gode råvarer og dyb respekt for jorden, de kommer fra, er kernen i vores filosofi hos Flensted. Vores indgående kendskab og respekt for råvarerne sikrer, at vi vælger de bedste ingredienser, som både garanterer høj kvalitet og miljømæssig bæredygtighed. Med mange års erfaring i forarbejdning, emballering og distribution sikrer vi, at vores spiseklare produkter leveres til både små og store køkkener over hele landet. Hos Flensted er hver vare ikke kun lækker, men også produceret med omtanke for miljøet, hvilket gør os til en foretrukken partner i fødevarebranchen.

Din mad. Vores passion.

Hos Flensted forstår vi de krav og forventninger, der stilles i professionelle køkkener. Vi deler jeres passion for kvalitet og effektivitet, og vores produkter er skabt til at imødekomme de højeste standarder. Vores sortiment tilbyder alsidige løsninger, der sparer tid uden at gå på kompromis med smagen.

Gå på opdagelse i vores koncepter

General
Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4

Hvad er nøglen til at forstå bæredygtighed bedre?

Hvad er nøglen til at forstå bæredygtighed bedre? Hvordan bliver vi bedre til at vælge ingredienser og tilberede måltider, som både er bæredygtige og fulde af smag?

Gennem et partnerskab med Royal Greenland, Schulstad Bakery Solutions og Danish Crown introducerer vi podcasten ‘Til Bords’. Her inviterer journalist Caroline Juul Mørck landets fremtrædende kokke og eksperter til at dele deres viden om bæredygtighed, ingredienser, madspild, og hvordan man skaber mættende grønne retter.

Lyt til podcasten her

Målbare bæredygtighedsmål

Lyt til episode 1

Hvordan sætter man målbare og tydelige bæredygtighedsmål?

Anders Nikolajsen
Landbrug og Fødevarer

Kenneth Bale Sørensen
Compass Group

Lyt til podcasten her

Lokalt og danske leverandører

Lyt til episode 2

Giver det altid mening at bruge lokale råvarer på bæredygtighedsrejsen?

Rasmus Kofoed Christensen
Social Cantina
(vinder af Kantineprisen 2018)

Lotte Christensen
Jespers Torvekøkken

Lyt til podcasten her

Storytelling og bæredygtighed

Lyt til episode 3

Hvordan bruger du storytelling til at fremme bæredygtighed?

Karsten Felvang
Scandic Hotel

Michel Lycoops
AKKC by MEST

Lyt til podcasten her

Gejst og inspiration

Lyt til episode 4

Hvordan holder man gejsten og finder ny inspiration, når man arbejder med bæredygtighed?

Malte Seier Sørensen
ISS FOOD Danmark
(vinder af Kantineprisen 2019)

Rasmus Rasmussen
Comwell

Lyt til podcasten her

Følg os på Instagram

Besøg vores profil her

Mød vores foodservice salgsteam

Vores dygtige salgsteam står klar med råd og vejledning, så vi sammen sikrer de rette løsninger for jer.
Find jeres lokale Flensted salgskonsulent og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde jer.

Lars Brovil

Head of Sales & Marketing

Industri, Export, Detail & Foodserivce

Telefon: +45 76 98 50 50

Direkte: +45 40 44 04 78

Email: lars.brovil@flensted.dk

Majken Leonhardt

Business Unit Manager

Foodservice

Telefon: +45 76 98 50 50

Direkte: +45 22 11 92 04

Email: majken.leonhardt@flensted.dk

Mathias Mikkelsen

Key Account Manager

Foodservice midt & nordjylland

Telefon: +45 76 98 50 50

Direkte: +45 54 55 99 97

Email: mathias.mikkelsen@flensted.dk

Morten Rambusch

Key Account Manager

Foodservice øst

Telefon: +45 76 98 50 50

Direkte: +45 31 42 46 23

Email: morten.rambusch@flensted.dk

Karin Dünnweber

Salg & Marketing Assistent

Telefon: +45 76 98 50 50

Direkte: +45 76 98 50 54

Email: karin.duennweber@flensted.dk

Vores kunders vigtigste krav til os

Aftalt kvalitet

Vi ved at kvaliteten er afgørende for vores kunder, og derfor er den afgørende for os.

Aftalt mængde

Vi går altid op i at levere den aftalte mængde.

Til aftalt tid

I Flensted ved vi godt, at tid er vigtigt.
Derfor er punktlighed en selvfølge for os.

Kundeservice

Ønsker du at komme i kontakt med os, er du altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice. Udfyld formularen eller giv os et kald.

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.