Maste bagte kartofler med urter
Lækkert tilbehør til mange forskellige kødretter
Indkøb
Maste bagte kartofler
- 1 ½ kg Danika Børstede Kartofler (0109)
- ½ dl salvieblade
- 4 rosmarinkviste
- 125 g smør
- 7 fed hvidløg
- Salt, peber
Yogi aioli
- 125 g Flensted Øko Mayonnaise (26030)
- 2-3 fed hvidløg
- 100 g græsk yoghurt
- Salt, peber
Opskrift
Maste bagte kartofler
Giv kartoflerne et let tryk med hånden og læg dem i et ovnfast fad.
Smelt smørret for svag varme sammen med salvieblade og små rosmarinkviste.
Tag gryden af varmen, tilsæt hvidløg i tynde skiver og hæld det hen over kartoflerne.
Krydr med salt og peber.
Bag kartoflerne i ovnen ved 210°C til de er gyldne og sprøde.
Yogi aioli
Rør mayonnaise sammen med knust hvidløg og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Server dippen til de bagte kartofler.
Opskrift
Maste bagte kartofler
Giv kartoflerne et let tryk med hånden og læg dem i et ovnfast fad.
Smelt smørret for svag varme sammen med salvieblade og små rosmarinkviste.
Tag gryden af varmen, tilsæt hvidløg i tynde skiver og hæld det hen over kartoflerne.
Krydr med salt og peber.
Bag kartoflerne i ovnen ved 210°C til de er gyldne og sprøde.
Yogi aioli
Rør mayonnaise sammen med knust hvidløg og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Server dippen til de bagte kartofler.