Flensted

Indkøbs- og lagermedarbejder til teknisk afdeling

16. september 2022

Er du ordensmenneske til fingerspidserne og sætter du en ære i at yde en høj service overfor dine kolleger? Så har vi her en nyoprettet stilling, hvor du bliver en del af en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

Om jobbet
Som indkøbs- og lagermedarbejder får du ansvaret for et altid velfungerende lager i teknisk afdeling. Ved at sørge for, at vi har de rette materialer på det rette tidspunkt og sted, giver du dine kolleger mulighed for at udføre deres job i et effektivt flow. Du vil få mange alsidige opgaver, der stiller krav til din ordenssans og overblik, ligesom du vil få en teknisk indsigt, så du ved, hvad dine kolleger har brug for af materialer. Med jobbet følger en bred kontaktflade både eksternt med leverandører i ind- og udland og internt, hvor du vil arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger.

Som indkøbs- og lagermedarbejder i teknisk afdeling er dine primære opgaver:
– Bestille varer til teknisk afdeling
– Sørge for et ryddeligt lager i afdelingen
– Kontakt til leverandører i ind- og udland
– Optimere på varebestilling til teknisk afdeling
– Løbende registrering i Inextia

Du indgår i et team på 18 medarbejdere i vores tekniske afdeling.

 Om dig
Vi søger dig, der har erfaring med indkøb og lagerstyring, evt. fra reservedelslager eller fra grossistleddet. Erfaring eller indsigt i smede- eller elektrikerfaget er en fordel, men ikke et krav. I din rolle evner du med din positive tilgang og udprægede ordenssans at få opgaver løst i et godt og tæt samarbejde med dine kolleger. Du er nysgerrig på processer, arbejder struktureret og trives i et dynamisk miljø. Ligesom os sætter du sikkerhed og kvalitet højt, så vi sammen skaber de bedste produkter i et godt og sikkert arbejdsmiljø. Du kommunikerer ubesværet på dansk i både skrift og tale, ligesom du behersker engelsk på et middel niveau. Kan du tillige begå dig på tysk er det en fordel. Du er erfaren bruger af gængse IT-systemer.

Vi tilbyder
Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Søg jobbet
Du kan ringe til Teknisk Chef Allan Gade på 76 98 50 23 eller mobil 21 42 71 04 og aftale et møde, hvor ovenstående uddybes, og hvor du kan fortælle lidt om din baggrund og din motivation for et job hos Flensted. Du er også velkommen til at sende et par linjer om dig selv og dine tidligere jobs på flenstedHR@flensted.dk

Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge- og plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dag.