Flensted

Indkøbs- og lagermedarbejder til Teknisk Afdeling

13. juni 2023

Har du lyst til at opbygge Flensteds nye lagersystem, herunder integration af lagerstyring i vores vedligeholdelsesprogram? Er du ordensmenneske til fingerspidserne og sætter du en ære i at yde en høj service overfor dine kolleger? Så har vi her en nyoprettet stilling, hvor du bliver en del af en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

 Som vores nye Indkøbs- og lagermedarbejder bliver du en del af vores Tekniske Afdeling. Afdelingen består af 18 dedikerede medarbejdere med mange forskellige tekniske og faglærte baggrunde. I teamet er der derfor altid mulighed for faglig sparring og blandet med en god portion værkstedshumor, går arbejdet op i en højere enhed.

Indkøbs- og lagermedarbejder med ordenssans og teknisk snilde

Du får ansvaret for, at vores lager i Teknisk Afdeling altid er ryddeligt og opdateret. Dette gør du ved at sørge for, at dine kollegaer har de rette materialer til rådighed i rette tid og sted, så arbejdet kan foregå i et effektivt flow.

Med jobbet følger en bred kontaktflade både eksternt med leverandører i ind- og udland og internt, hvor du vil arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger. Ydermere bliver dine opgaver:

  • Bestilling af varer til Teknisk Afdeling
  • Optimere på varebestilling til Teknisk Afdeling
  • Løbende registrering i Inextia (vedligeholdelsessystem)

Om dig

Vi søger dig, der har erfaring med indkøb og lagerstyring, evt. fra reservedelslager eller fra grossistleddet. Erfaring eller indsigt i smede- eller elektrikerfaget er en fordel, men ikke et krav. I din rolle evner du med din positive tilgang og udprægede ordenssans at få opgaver løst i et godt og tæt samarbejde med dine kolleger. Du er nysgerrig på processer, arbejder struktureret og trives i et dynamisk miljø. Ligesom os sætter du sikkerhed og kvalitet højt, så vi sammen skaber de bedste produkter i et godt og sikkert arbejdsmiljø. Du kommunikerer ubesværet på dansk i både skrift og tale, ligesom du behersker engelsk på et middel niveau. Kan du begå dig på tysk er det en fordel, men ikke et krav. Du er erfaren bruger af gængse IT-systemer.

Vi tilbyder
Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet. Vi tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du kan og vil.

Søg jobbet

Send os dit cv, et par linjer om dig selv samt hvad du tidligere har beskæftiget dig med, på flenstedHR@flensted.dk
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef, Allan Gade på mobilnummer
76 98 50 23. Samtaler holdes løbende, så skriv til os allerede i dag.

Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge- og plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dag. Se mere på vores hjemmeside www.flensted.dk