Flensted

Vedligeholdelsestekniker

13. juni 2023

Brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr? Har du hænderne rigtigt skruet på og kan du holde hovedet koldt, når det gælder?
Så har du her muligheden for at blive en del af en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

Tekniske udfordringer og frihed under ansvar

Som vedligeholdelsestekniker får du ansvaret for det løbende vedligehold af vores produktionsanlæg. Du vil få mange tekniske udfordringer og komme til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger. Du vil komme til at indgå i et team i Teknisk Afdeling bestående af 18 kollegaer. I teamet er der mulighed for god faglig sparring, samarbejde på tværs og så er der plads til god værkstedshumor.
I denne stilling vil dit primære fokus være på vores Frisk Convenience produktion i Skovlund.

Som vedligeholdelsestekniker er dine primære opgaver:

  • At gennemføre forebyggende vedligeholdelse på produktionsanlæg
  • Udføre hurtig og struktureret diagnosticering og fejlretning
  • Identificere tiltag som kan bidrage til at højne anlæggets driftsstabilitet
  • Driftsteknisk støtte i forbindelse med den daglige drift
  • Løbende registrering og rapportering af opgaver i Inextia
  • Vagtordning ca. hver 7. weekend

Kvalitetsbevidst og erfaren vedligeholdelsestekniker

Vi søger dig, der har erfaring som vedligeholdelsestekniker, gerne med en uddannelsesmæssig baggrund som rustfri smed eller maskinarbejder. Du har haft dit første job som vedligeholdelsestekniker, gerne fra en fødevareproduktion. I din rolle evner du med din positive tilgang at få opgaver løst i et godt og tæt samarbejde med dine kolleger. Du er nysgerrig på processer, arbejder struktureret og trives i et dynamisk miljø. Ligesom os sætter du sikkerhed og kvalitet højt, så vi sammen skaber de bedste produkter i et godt og sikkert arbejdsmiljø. Du kommunikerer ubesværet på dansk i både skrift og tale.

Bliv en del af Flensted

Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du kan og vil.

Send os dit CV, et par linjer om dig selv samt hvad du tidligere har beskæftiget dig med, på flenstedHR@flensted.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Vedligeholdelsesleder, Bjarne Mortensen på tlf. +45 22 15 60 75. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette profil er fundet, så søg allerede stillingen i dag.

Flensted holder til i Vestjylland, hvor vi sætter en ære i at tilberede måltidsløsninger indenfor convenience kartofler, delikatesser og frisk convenience. Altid med udgangspunkt i ærlige råvarer og med bæredygtighed, ordentlighed og troværdighed for øje. Vi leverer både til hoteller, restauranter, kantiner, syge- og plejesektoren, uddannelsesinstitutioner og private hjem – og vi er stolte af, at være med til at sætte spiseglæde på menuen hver eneste dag. Se mere på vores hjemmeside www.flensted.dk