Flensted opskrifter
Græsk pita med tzatziki, ristede kikærter & tomat
Sund vegetar frokost der kan laves i en fart

Indkøb
- 1 dåse kikærter
- Olie til stegning
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. paprika
- ½ tsk. stødt spidskommen
- Salt, peber
- 4 store pita fladbrød eller tyrkiske fladbrød
- 200 g Flensted Tzatziki
- Sprød salat
- 150 g grofthakkede tomater
- 1-2 rødløg
Opskrift
Skyl kikærterne og lad dem dryppe godt af.
Steg kikærterne i lidt olie sammen med knust hvidløg, paprika og spidskommen 2-3 min. ved kraftig varme, så de bliver sprøde. Krydr med salt og peber og afkøl.
Fordel sprød salat og tzatzikien på brødene, drys med kikærter og top med tomater og rødløg i tynde skiver. Fold brødet omkring fyldet og servér.
Opskrift
Skyl kikærterne og lad dem dryppe godt af.
Steg kikærterne i lidt olie sammen med knust hvidløg, paprika og spidskommen 2-3 min. ved kraftig varme, så de bliver sprøde. Krydr med salt og peber og afkøl.
Fordel sprød salat og tzatzikien på brødene, drys med kikærter og top med tomater og rødløg i tynde skiver. Fold brødet omkring fyldet og servér.