Salviestegt kylling med kartoffelbåde & gremolatadip
Super nemt og lækkert til travle dage

Indkøb
- 4 stk. kyllingebryst med skind
- Salt, peber
- 12-16 salvieblade
- Revet citronskal fra ¼ økologisk citron
- Olivenolie
- 1 pose Flensted Kartoffelbåde med skræl
- 4 rødløg
- 2 snackpebre
- 1 fed knust hvidløg
- 2 spsk. hakket persille
- 125 g Flensted Økologisk mayonnaise
Opskrift
Krydr kødet med salt og peber, læg salviebladene på skindet, drys med revet citronskal og læg dem i et stort ovnfast fad.
Placér kartoffelbådene rundt om sammen med rødløg i både og snackpeber i tern.
Drys med salvieblade, krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 30 min.
Hak hvidløg, citronskal og persille sammen til gremolata og rør det sammen med mayonnaise. Smag til og servér dippen til salviekyllingen.
Opskrift
Krydr kødet med salt og peber, læg salviebladene på skindet, drys med revet citronskal og læg dem i et stort ovnfast fad.
Placér kartoffelbådene rundt om sammen med rødløg i både og snackpeber i tern.
Drys med salvieblade, krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 30 min.
Hak hvidløg, citronskal og persille sammen til gremolata og rør det sammen med mayonnaise. Smag til og servér dippen til salviekyllingen.