Flensted

Flensted opskrifter

Salviestegt kylling med kartoffelbåde & gremolatadip

Super nemt og lækkert til travle dage

Salviestegt kylling med kartoffelbåde & gremolatadip

Super nemt og lækkert til travle dage

  • person Antal personer: 4
  • clock 30-40 min
  • Del opskrift:

Indkøb


contact
Kundeservice

Ring 7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-15:30
Fredag: 7-15

Opskrift

Krydr kødet med salt og peber, læg salviebladene på skindet, drys med revet citronskal og læg dem i et stort ovnfast fad.

Placér kartoffelbådene rundt om sammen med rødløg i både og snackpeber i tern.

Drys med salvieblade, krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 30 min.

Hak hvidløg, citronskal og persille sammen til gremolata og rør det sammen med mayonnaise. Smag til og servér dippen til salviekyllingen.


Opskrift

Krydr kødet med salt og peber, læg salviebladene på skindet, drys med revet citronskal og læg dem i et stort ovnfast fad.

Placér kartoffelbådene rundt om sammen med rødløg i både og snackpeber i tern.

Drys med salvieblade, krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 30 min.

Hak hvidløg, citronskal og persille sammen til gremolata og rør det sammen med mayonnaise. Smag til og servér dippen til salviekyllingen.