Kålrabisuppe med blomkål og julienne af gulerødder
Indkøb
- 1 kg Flensted Kålrabi tern (40384)
- 500 g Gulerødder
- 6 fed hvidløg
- 4 Flensted løg (40607)
- 1,5 l bouillon eller vand tilsat grøntsags bouillon.
Opskrift
Kålrabi tern, gulerødder og hvidløgene blandes med løgene som skæres i ¼.
Koges op i ½ l bouillon – eller vand tilsat grøntsags bouillon.
Når dette er mørt, blendes det hele til pure.
Serveres med små buketter af blomkål der lige er blancheret og pynt af julienne mix af gul og alm gulerødder
Pynt evt. med en olie der er blendet af raps olie, grønkål, hvidløg til helt fin pure, sigtet og smagt til med citron, salt og peber.
Opskrift
Kålrabi tern, gulerødder og hvidløgene blandes med løgene som skæres i ¼.
Koges op i ½ l bouillon – eller vand tilsat grøntsags bouillon.
Når dette er mørt, blendes det hele til pure.
Serveres med små buketter af blomkål der lige er blancheret og pynt af julienne mix af gul og alm gulerødder
Pynt evt. med en olie der er blendet af raps olie, grønkål, hvidløg til helt fin pure, sigtet og smagt til med citron, salt og peber.