Havtaske hale med gulerodspuré, kålsalat og grillet forårsløg
Indkøb
Havtaske
- 2 kg afpareret Havtaske filet
- 2 Citroner i skiver
- Lille bundt timian
- 30 forårsløg
- Olie
- Salt og peber
- 1 dl Rapsolie
Gulerodspuré
- 500 g Gulerødder i stave
- 6 Flensted løg (40607)
- 10 Fede hvidløg
- 1 liter Hønsefond
Kålsalat
- 100 g Grønkål
- 200 g Flensted Gulerødder 2 mm (40004)
- 350 g Flensted Hvidkål 2 mm (40001)
- 350 g Rødkål
Opskrift
Havtaske
Havtasken afpudses, og krydres med rapsolie, timian, salt og peber.
Havtasken skæres i 200g stykker og bages ved 225 g ca. 15 min, læg evt. skiver af citron på fisken.
Serveres med grillet forårsløg og gulerodspuré.
Gulerodspuré
Gulerødder bages sammen med løg skåret i ¼ og hvidløgsfed til de er møre,
blendes i hønsefond til blød konsistens, kan evt. røres op med creme fraiche hvis man ønsker en mere cremet version.
Serveres evt. med maste bagte kartofler med urter og kålsalat, evt. vendt i Wasabi dressing
Opskrift
Havtaske
Havtasken afpudses, og krydres med rapsolie, timian, salt og peber.
Havtasken skæres i 200g stykker og bages ved 225 g ca. 15 min, læg evt. skiver af citron på fisken.
Serveres med grillet forårsløg og gulerodspuré.
Gulerodspuré
Gulerødder bages sammen med løg skåret i ¼ og hvidløgsfed til de er møre,
blendes i hønsefond til blød konsistens, kan evt. røres op med creme fraiche hvis man ønsker en mere cremet version.
Serveres evt. med maste bagte kartofler med urter og kålsalat, evt. vendt i Wasabi dressing