Ingredienser
-
Maste bagte kartofler
- 1 ½ kg Danika Børstede Kartofler (0109)
- ½ dl salvieblade
- 4 rosmarinkviste
- 125 g smør
- 7 fed hvidløg
-
Salt, peber
Yogi aioli
- 125 g Flensted Øko Mayonnaise (26030)
- 2-3 fed hvidløg
- 100 g græsk yoghurt
- Salt, peber
Tilberedning
Maste bagte kartofler
Giv kartoflerne et let tryk med hånden og læg dem i et ovnfast fad.
Smelt smørret for svag varme sammen med salvieblade og små rosmarinkviste.
Tag gryden af varmen, tilsæt hvidløg i tynde skiver og hæld det hen over kartoflerne.
Krydr med salt og peber.
Bag kartoflerne i ovnen ved 210°C til de er gyldne og sprøde.
Yogi aioli
Rør mayonnaise sammen med knust hvidløg og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Server dippen til de bagte kartofler.