Flensted

Lækre danske flødekartofler – med kartofler og fløde fra Danmark

En cremet nyhed i flere udgaver

Vores nye danske flødekartofler har en klassisk smag af faste, gule kvalitetskartofler, dansk fløde og krydderier. Vi tilsætter ikke æg, så den cremede konsistens bevares – også ved buffet-servering. Kartoflerne dyrkes af vores passionerede avlere, som omhyggeligt sikrer kvaliteten.

Danske Flødekartofler

Helt klassiske og smagfulde flødekartofler.

Køb her ›

Danske Flødekartofler med paprika

Lækre flødekartofler med tvist af rød peber og paprika.

Køb her ›

Danske Økologiske Flødekartofler

De traditionelle flødekartofler i økologisk udgave.

Køb her ›

Hjemmelavet kvalitet - det kan smages!

Vores nye danske flødekartofler giver en helt enkel og klassisk smagsoplevelse baseret på faste, gule kvalitetskartofler, dansk fløde og krydderier. Den økologiske og den traditionelle variant er nænsomt smagt til med muskatnød. Varianten med rød peber er tilsmagt med rosenpaprika, som tilføjer et lille, krydret tvist. Vi tilsætter ikke æg, så den cremede konsistens og det indbydende udseende bevares, fx hvis flødekartoflerne holdes varme på en buffet. Kartoflerne dyrkes af vores passionerede avlere, som omhyggeligt sørger for, at vi altid har jordens bedste råvarer at arbejde med. Det kan smages!

Menu-tips

  • Hjemmelavet kvalitet – afspejles i råvarevalg, smag, konsistens og udseende.
  • Enkel at tilberede: Bages i gastrobakke. Ca. 20 min. ved 180 0C i konvektionsovn.
  • Menu-tips: Let at tviste i nye retninger. Fx med ekstra krydderier og urter, frisk spinat, årstidens grøntsager i julienne eller ostegratinering.