Ingredienser
- 2 kg Danika flødekartofler (010116)
- 6 æg
- 2-3 bt. forårsløg
- 16 stykker laks
- 48 Asparges
- ca. 500g. Feldsalat
- Smør til stegning af laks
- Salt og peber
- Hjemmelavet urtecreme
Tilberedning
Kartoffeltoppe med stegt laks og dampet asparges
Piske æg og forårsløg sammen i en skål og vend flødekartoflerne der i. Fordel kartoffelblandingen i fx. silikone muffins forme, små folie forme eller andre små forme.
Bag kartoffeltoppe i ca. 30 min. ved 175°C varmluftsovn.
Laks
Dup laksestykkerne tørre på et stykke køkkenrulle.
På en varm pande med smør steges laksen af med skindsiden nedad.
Drys med salt og peber.
Efter ca. 7 min. vendes stykkerne på den anden side og steges yderligere et par minutter.
Asparges
Bring en gryde letsaltet vand i kog, og læg forsigtigt de grønne asparges ned i vandet.
Lad dem koge 40-50 sekunder, og tag dem op igen.
Anret på en tallerken med en bund af feldsalat og hjemmelavet urtecreme.
Pynt med små ringe forårsløg