Flensted

Flensted opskrifter

Hvidløgskartoffelsalat med asparges, squash og cherrytomat

Kartoffelsalat med hvidløg og tilført friske og lækre grøntsager - en sikker vinder!

Hvidløgskartoffelsalat med asparges, squash og cherrytomat

Kartoffelsalat med hvidløg og tilført friske og lækre grøntsager - en sikker vinder!

  • person Antal personer: 2-3
  • clock 30 min
  • Del opskrift:

Indkøb


contact
Kundeservice

Ring 7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-15:30
Fredag: 7-15

Opskrift

  • Vend asparges i en skål m. olivenolie, salt og peber. Grill på en meget varm pande i ca. 2 min.
  • Skær squash i den ønskede størrelse og form (ca. 2-3 cm i tykkelsen). Vend i en skål med lidt olie, salt og peber. Grill på en varm pande i 1-2 min. på hver side. Kan evt. bages ved 200 grader i 5-6 min.
  • Lad tomaterne sidde på stilken. Prik et lille hul med en urtekniv i toppen af hver tomat. Hæld olivenolie udover sammen med lidt salt og peber. Bag i ovn ved 175° i ca. 8-9 min.
  • Smelt smør på en pande. Hak hasselnødder groft og rist dem 2-3 min. på panden ved middelhård varme. Køl og dræn på et stykke køkkenrulle.

Anretningsforslag

  • Vend grøntsagerne sammen med kartoffelsalaten, når de er kølet (gem evt. ¼ af grøntsagerne samt de bagte tomater til pynt).
  • Anret i en skål eller fad.
  • Fordel de sidste grøntsager på toppen.
  • Pynt den færdige ret med persille, purløg, de bagte tomater og hasselnødder.


Opskrift

  • Vend asparges i en skål m. olivenolie, salt og peber. Grill på en meget varm pande i ca. 2 min.
  • Skær squash i den ønskede størrelse og form (ca. 2-3 cm i tykkelsen). Vend i en skål med lidt olie, salt og peber. Grill på en varm pande i 1-2 min. på hver side. Kan evt. bages ved 200 grader i 5-6 min.
  • Lad tomaterne sidde på stilken. Prik et lille hul med en urtekniv i toppen af hver tomat. Hæld olivenolie udover sammen med lidt salt og peber. Bag i ovn ved 175° i ca. 8-9 min.
  • Smelt smør på en pande. Hak hasselnødder groft og rist dem 2-3 min. på panden ved middelhård varme. Køl og dræn på et stykke køkkenrulle.

Anretningsforslag

  • Vend grøntsagerne sammen med kartoffelsalaten, når de er kølet (gem evt. ¼ af grøntsagerne samt de bagte tomater til pynt).
  • Anret i en skål eller fad.
  • Fordel de sidste grøntsager på toppen.
  • Pynt den færdige ret med persille, purløg, de bagte tomater og hasselnødder.



Produkter i denne opskrift