Ingredienser
- 1 pose Flensted Rustikke Kartoffelfritter (92432)
- 450 g torskefilet eller anden lys fast fisk
- 2 dl hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- Ca. 1 dl iskoldt vand
- Olie til stegning
- 600 g fine ærter
- 1 håndfuld mynteblade
- 75 g Flensted Økologisk Mayonnaise
- Citronsaft
- Salt, peber
Tilberedning
Tilbered kartoflerne som anvist på emballagen.
Skær de største fileter i lidt mindre stykker og krydr fisken med salt og peber.
Pisk mel, bagepulver og vand sammen til en tyk dej.
Dyp fileterne i dejen og kom dem i en gryde med rygende varm olie, 3-4 af gangen.
Steg fisken til dejen er gylden.
Læg fisken på et stykke fedtsugende papir.
Findel de optøede ærter i en foodprocessor eller multihakker sammen med mynteblade.
Rør ærterne sammen med mayonnaise og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.
Servér fisken rygende varm med ærtecreme og chips.