Ingredienser
- Flensted kartoffelsalat med karry
- Kyllingebryst
- Bacon
- Karse
- Æbletern
- Granatæbledrys
- Blomkål
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Fordel bacon på en bageplade med bagepapir i bunden, og tilbered indtil det er gyldenbrunt og sprødt, ca. 6-8 min.
- Steg kyllingebryst på en varm grillpande i ca. 6-8 min på hver side. Lad kyllingen kyllingen hvile ca. 5 min. efter tilberedning.
- Skær blomkål ud i små buketter.
Anretningsforslag
- Skær kylling ud i den ønskede størrelse, og vend den sammen med kartoffelsalaten og blomkålsbuketterne. Smag til med salt og peber.
- Anret i en skål eller fad.
- Knæk den sprøde bacon til den ønskede størrelse, og fordel på toppen.
- Pynt den færdige ret med karse.