Flensted

Flensted opskrifter

Dild- og purløgskartoffelsalat med rød pesto og pinjekerner

Nem og lækker variation af dild- og purløgskartoffelsalat med lækre ingredienser.

Dild- og purløgskartoffelsalat med rød pesto og pinjekerner

Nem og lækker variation af dild- og purløgskartoffelsalat med lækre ingredienser.

  • person Antal personer: 4
  • clock 10 min
  • Del opskrift:

Indkøb


contact
Kundeservice

Ring 7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-15:30
Fredag: 7-15

Opskrift

  • Rist pinjekerner på en tør pande, indtil de er lysebrune på alle sider. Hæld op i en skål.
  • Skær eller klip urter i ønsket størrelse.

Anretningsforslag

  • Vend kartoffelsalaten med pestoen.
  • Anret i en skål eller fad.
  • Fordel pinjekerner og urter på toppen inden servering.
  • Pynt den færdige ret med persille lige inden servering.
  • Tilbehør: Frikadeller, falafler eller grillede pølser – også lige klar til madpakken.

Opskrift

  • Rist pinjekerner på en tør pande, indtil de er lysebrune på alle sider. Hæld op i en skål.
  • Skær eller klip urter i ønsket størrelse.

Anretningsforslag

  • Vend kartoffelsalaten med pestoen.
  • Anret i en skål eller fad.
  • Fordel pinjekerner og urter på toppen inden servering.
  • Pynt den færdige ret med persille lige inden servering.
  • Tilbehør: Frikadeller, falafler eller grillede pølser – også lige klar til madpakken.


Produkter i denne opskrift