Flensted

Flensted opskrifter

Dild- og purløgskartoffelsalat med rygeost, radiser og rugbrød

Et lækkert twist på dild- og purløgskartoffelsalat, der smager fantastisk.

Dild- og purløgskartoffelsalat med rygeost, radiser og rugbrød

Et lækkert twist på dild- og purløgskartoffelsalat, der smager fantastisk.

  • person Antal personer: 4
  • clock 20 min
  • Del opskrift:

Indkøb


contact
Kundeservice

Ring 7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-15:30
Fredag: 7-15

Opskrift

  • Skær radiser i helt tynde skiver (1-2 mm) på et mandolinjern. De kan evt. hakkes helt fint med en kniv, hvis man ikke har et mandolinjern.
  • Skær rugbrød i små tern.
  • Smelt smør på en pande.
  • Rist rugbrød på panden i 5-10 minutter. Vend dem godt undervejs.
  • Hæld dem op i en skål, og smag dem til med salt.

Anretningsforslag

  • Vend kartoffelsalaten med de snittede grøntsager. Gem evt. ¼ af grøntsager til at pynt.
  • Anret i en skål eller fad.
  • Fordel de sidste grøntsager på toppen sammen med rugbrødscroutonerne.
  • Pynt den færdige ret med urter lige inden servering.


Opskrift

  • Skær radiser i helt tynde skiver (1-2 mm) på et mandolinjern. De kan evt. hakkes helt fint med en kniv, hvis man ikke har et mandolinjern.
  • Skær rugbrød i små tern.
  • Smelt smør på en pande.
  • Rist rugbrød på panden i 5-10 minutter. Vend dem godt undervejs.
  • Hæld dem op i en skål, og smag dem til med salt.

Anretningsforslag

  • Vend kartoffelsalaten med de snittede grøntsager. Gem evt. ¼ af grøntsager til at pynt.
  • Anret i en skål eller fad.
  • Fordel de sidste grøntsager på toppen sammen med rugbrødscroutonerne.
  • Pynt den færdige ret med urter lige inden servering.



Produkter i denne opskrift