Flensted

Flensted opskrifter

Lammefilet med chili mayonnaise, glaserede rosmarin beder & bønnesalat med løg

Lidt lækkert lammekød med masser af skønne grøntsager og hot dip

Lammefilet med chili mayonnaise, glaserede rosmarin beder & bønnesalat med løg

Lidt lækkert lammekød med masser af skønne grøntsager og hot dip

  • person Antal personer: 10
  • clock 30 min
  • Del opskrift:

Indkøb

Halve bagte kartofler

Bønnesalat med løg

Glaserede rosmarin beder

  • 500 g Rødbeder i stave
  • Olie
  • 1 spsk. Frisk hakket rosmarin
  • Saft og fintrevet skal fra ½ citron
  • 25 g Honning

Til


contact
Kundeservice

Ring 7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-15:30
Fredag: 7-15

Opskrift

Bønneløg

Bland bønnesalaten med forårsløg, smag til med salt og peber.

Rosmarin beder

Steg rødbedestavene i lidt olie sammen med rosmarin til de er næsten møre. Glaser i honning, citronsaft, skal til alt væden er fordampet.
Krydr med salt og peber.

Brun hurtigt kødet, krydr og steg det ca. 4 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Lad det hvile lidt.
Skær kødet i skiver og anret på de halve bagte kartofler med chili mayonnaise, rødbeder og bønnesalat.


Opskrift

Bønneløg

Bland bønnesalaten med forårsløg, smag til med salt og peber.

Rosmarin beder

Steg rødbedestavene i lidt olie sammen med rosmarin til de er næsten møre. Glaser i honning, citronsaft, skal til alt væden er fordampet.
Krydr med salt og peber.

Brun hurtigt kødet, krydr og steg det ca. 4 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Lad det hvile lidt.
Skær kødet i skiver og anret på de halve bagte kartofler med chili mayonnaise, rødbeder og bønnesalat.



Produkter i denne opskrift