Ingredienser
-
Halve bagte kartofler
- 5 stk. Flensted Bagekartofler (90152)
- 10 stk. Små rosmarin kviste
-
Lidt olie til pensling
Bønnesalat med løg
- 200 g Bønnekikærtesalat (50423)
-
100 g Forårsløg i skiver
Glaserede rosmarin beder
- 500 g Rødbeder i stave
- Olie
- 1 spsk. Frisk hakket rosmarin
- Saft og fintrevet skal fra ½ citron
-
25 g Honning
Til
- 750 g Lammefilet
- Salt, peber
- Olie til stegning
- 100 g Flensted Chili Mayonnaise (21536)
Tilberedning
Bønneløg
Bland bønnesalaten med forårsløg, smag til med salt og peber.
Rosmarin beder
Steg rødbedestavene i lidt olie sammen med rosmarin til de er næsten møre. Glaser i honning, citronsaft, skal til alt væden er fordampet.
Krydr med salt og peber.
Brun hurtigt kødet, krydr og steg det ca. 4 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Lad det hvile lidt.
Skær kødet i skiver og anret på de halve bagte kartofler med chili mayonnaise, rødbeder og bønnesalat.