Flensted

Flensted opskrifter

Bagte kartofler med friskost & mandelpesto

Perfekt til vegetar dage eller som tilbehør

Bagte kartofler med friskost & mandelpesto

Perfekt til vegetar dage eller som tilbehør

  • person Antal personer: 10
  • clock 30 min
  • Del opskrift:

Indkøb

Bagte kartofler

Mandelpesto

  • 50 g  Mandel
  • 1-2 fed Hvidløg
  • 100 g Grønkål
  • 1 dl Olie, raps eller olivenolie
  • 50 g Friskrevet parmesan

contact
Kundeservice

Ring 7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-15:30
Fredag: 7-15

Opskrift

Bagte kartofler

Bag de forkogte bagekartofler, så de er sprøde og gyldne uden på (ca. 20 min.).

Lav et dybt snit i hver kartoffel og giv dem et klem.

Fordel friskosten i kartoflerne og krydr med salt og peber.

Mandelpesto

Hak mandler, hvidløg og grønkål i en foodprocessor.

Kom olie og parmesan ved, kør til en grov pesto og smag til med salt og peber.

Kom en god skefuld i hver kartoffel og server resten til.


Opskrift

Bagte kartofler

Bag de forkogte bagekartofler, så de er sprøde og gyldne uden på (ca. 20 min.).

Lav et dybt snit i hver kartoffel og giv dem et klem.

Fordel friskosten i kartoflerne og krydr med salt og peber.

Mandelpesto

Hak mandler, hvidløg og grønkål i en foodprocessor.

Kom olie og parmesan ved, kør til en grov pesto og smag til med salt og peber.

Kom en god skefuld i hver kartoffel og server resten til.



Produkter i denne opskrift