Flensted

Flensted opskrifter

Sennepskartoffelsalat med rødbeder, bacon, æg og dild

Brug denne smagfulde kartoffelsalat med de lækreste råvarer som tilbehør til grillet fisk.

Sennepskartoffelsalat med rødbeder, bacon, æg og dild

Brug denne smagfulde kartoffelsalat med de lækreste råvarer som tilbehør til grillet fisk.

  • person Antal personer: 4
  • clock 40 min
  • Del opskrift:

Indkøb


contact
Kundeservice

Ring 7698 5050

Mandag - Torsdag: 7-15:30
Fredag: 7-15

Opskrift

  • Skræl og skær rødbeden i helt tynde skiver på mandolinjern. Marinér rå i lidt olie og eddike sammen med helt fint snittet persille. De kan evt. bages eller koges og skæres i den ønskede form og størrelse.
  • Kog æg ca. 6 min., og afkøl med det samme (vagtelæg skal have ca. 90 sek.)
  • Bag bacon i en forvarmet ovn på 200 grader, indtil det er gyldenbrunt og sprødt (ca. 10-15 min.)
  • Tilbehør: Vend torsken i lidt olie, salt og peber og grill ca. 3 min på hver side. Den kan evt. bages i oven ved 175 grader i ca. 10 min. afhængig af tykkelse.

Anretningsforslag

  • Vend bacon med kartoffelsalaten.
  • Anret i en skål eller fad.
  • Halvér æggene, og fordel dem på toppen med det sidste bacon samt bagte og råmarinerede rødbeder.
  • Pynt den færdig salat m. dild.
  • Servér torsken ved siden af.


Opskrift

  • Skræl og skær rødbeden i helt tynde skiver på mandolinjern. Marinér rå i lidt olie og eddike sammen med helt fint snittet persille. De kan evt. bages eller koges og skæres i den ønskede form og størrelse.
  • Kog æg ca. 6 min., og afkøl med det samme (vagtelæg skal have ca. 90 sek.)
  • Bag bacon i en forvarmet ovn på 200 grader, indtil det er gyldenbrunt og sprødt (ca. 10-15 min.)
  • Tilbehør: Vend torsken i lidt olie, salt og peber og grill ca. 3 min på hver side. Den kan evt. bages i oven ved 175 grader i ca. 10 min. afhængig af tykkelse.

Anretningsforslag

  • Vend bacon med kartoffelsalaten.
  • Anret i en skål eller fad.
  • Halvér æggene, og fordel dem på toppen med det sidste bacon samt bagte og råmarinerede rødbeder.
  • Pynt den færdig salat m. dild.
  • Servér torsken ved siden af.



Produkter i denne opskrift