Ingredienser
- 1 pose Flensted Grove Kartoffeltern
- 600 g svinemørbrad
- 2 fed knust hvidløg
- 1 laurbærblad
- 1 spsk. oregano
- Saft og revet skal fra ½ økologisk citron
-
½ dl olivenolie
Bacon topping
- Salt, peber
- 400 g Flensted Tzatziki
- 10 stk. finthakkede mynteblade
- 4 skiver brød
- 6-8 tomater
- Rødløg
- Mynteblade
Tilberedning
Tilbered kartoflerne som anvist på emballagen.
Skær mørbrad i 2 cm tykke skiver og vend dem i en marinade af knust hvidløg, laurbær, oregano, citronsaft og skal samt olivenolie. Lad det trække mens resten gøres klar.
Rør tzatziki sammen med finthakket mynte.
Halvér tomaterne og fjern kernerne. Skær tomatkødet i grove tern og bland med hakket rødløg samt mynteblade.
Sæt kødet på spyd og grill spyddene ca. 3 min. på hver side.
Grill brødene og anret tomatsalaten herpå. Servér brødene til spyddene sammen med kartofler og tzatziki.