Ingredienser
- 1250 g Flensted Kartoffelskiver (90052)
- 200 g revet ost fx. gouda eller mozzarella
- 400 g Broccoli minibuketter
- 400 g Squash i tern
- 200 g Porre i skiver
- 10 æg
- 4 dl syrnet fløde 6% eller 9%
- Salt, peber
Tilberedning
Fordel kartoflerne i et jævnt lag i bunden af en gastronormbakke beklædt med bagepapir og drys med ost. Bag kartoflerne 10 min. ved 175°C.
Blancher imens grønsagerne et kort øjeblik.
Pisk æg og syrnet fløde sammen, krydr med salt og peber og bland med ost.
Fordel grønsagerne oven på de forbagte kartofler og hæld æggemassen over.
Bag tærten 20-25 min. ved 175°C til æggemassen er stivnet og gylden på overfladen.
Servér tærten lun eller kold skåret i mindre stykker.