Ingredienser
-
Spansk chorizo kylling
- 10 stk. kyllingebryst med skind eller overlår
- Salt, peber
- 1 spsk. røget paprika
- 250 g chorizo i tern eller kvarte skiver
- 500 g Flensted Rødløg i både (40495)
- 500 g Flensted Pebermix i strimler (5000)
- 1 – 1 1/2 kg Danika Café Kartofler (0111)
- Olivenolie
-
Hakket persille
Citrus salat
- 750 g Flensted Appelsin hjul (70040)
- 750 g Flensted Grape hjul (70360)
- 1-2 tsk. sød paprika
- 150 g Flensted Forårsløg (40385)
- 50 g ristede mandelflager
- Persille
Tilberedning
Spansk chorizo kylling:
Læg kyllinestykkerne i en dyb gastronormbakke og krydr med salt, peber og paprika.
Drys med chorizo samt løg og sæt fadet i ovnen ved 175°C i 15 min.
Kom pebermix samt kartofler ved, bland forsigtigt så det hele vendes i lidt af skyen, dryp evt. med lidt olivenolie og sæt fadet tilbage i ovnen 15-20 min. til kyllingen er stegt og kartoflerne gyldne.
Smag til og drys med persille.
Citrussalat:
Læg appelsin og grape hjulene taglagt og drys med paprika.
Drys dernæst med forårsløg, ristede mandelflager og persille og servér salaten til kyllingen.