Ingredienser
-
Spansk chorizo kylling
- 10 stk. kyllingebryst med skind eller overlår
- Salt, peber
- 1 spsk. røget paprika
- 250 g Chorizo i tern eller kvarte skiver
- 500 g Rødløg i både
- 500 g Pebermix i strimler
- 1 – 1 1/2 kg Danika Café Kartofler (010095)
- Olivenolie
-
Hakket persille
Citrus salat
- 750 g Appelsin hjul
- 750 g Grape hjul
- 1-2 tsk. sød paprika
- 150 g Forårsløg
- 50 g Ristede mandelflager
- Persille
Tilberedning
Spansk chorizo kylling:
Læg kyllinestykkerne i en dyb gastronormbakke og krydr med salt, peber og paprika.
Drys med chorizo samt løg og sæt fadet i ovnen ved 175°C i 15 min.
Kom pebermix samt kartofler ved, bland forsigtigt så det hele vendes i lidt af skyen, dryp evt. med lidt olivenolie og sæt fadet tilbage i ovnen 15-20 min. til kyllingen er stegt og kartoflerne gyldne.
Smag til og drys med persille.
Citrussalat:
Læg appelsin og grape hjulene taglagt og drys med paprika.
Drys dernæst med forårsløg, ristede mandelflager og persille og servér salaten til kyllingen.